hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4. kattan düştü: Kaza mı, intihar mı?

    4. kattan düştü: Kaza mı, intihar mı
    expand

    İstanbul Zeytinburnu’nda tıp fakültesi öğrencisi, kaldığı yurdun dördüncü katından düşerek ağır yaralandı. Polis, olayın intihar mı yoksa kaza sonucu mu meydana geldiğini araştırıyor.

    İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi İrfan Paksoy, saat 02.30 sıralarında Kredi ve Yurtlar Kurumu Atatürk Öğrenci Yurdu'nda odasının bulunduğu 4’üncü katta havalandırma boşluğuna düştü.

    Sesi duyarak havalandırma boşluğuna bakan ve kanlar içinde yerde yatan Paksoy'u gören bir öğrencinin ihbarı üzerine, yurda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

    Paksoy’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, yaralıyı havalandırma boşluğundan çıkartmak için itfaiyeden yardım istedi.

    İtfaiye ekibi tarafından düştüğü yerden çıkartılan Paksoy, ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

    Bilincinin kapalı olduğu belirtilen Paksoy ameliyata alındı. Ameliyatın ardından yoğun bakım servisine alınan Paksoy'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

    Oda arkadaşının polise, birkaç gün önce Paksoy'un öğrencisi olduğu hastanede psikiyatr kliniğine giderek muayene olduğunu ve akşam saatlerinde de çok kötü şekilde başı ağrıdığı için ambulans çağırdıklarını ancak hastaneye gitmek istemediğini söylediği belirtildi.

    Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow