Bursa'da parkta alkol alan kişileri uyarmak isteyen iki polis memuru, pitbull cinsi köpeğin saldırması sonucu yaralandı.
Merinos Polis Merkezi'nde görevli polis memurları Sedat G. ile Coşkun A, alkol aldıkları ve çevreyi rahatsız ettikleri belirtilen kişileri uyarmak için araçla Gaziakdemir Parkı'na gitti.
Polis memurları, alkol alanları uyardıkları sırada, Atilla T'ye ait
pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.
Kollarından yaralanan Sedat G. ve Coşkun A, başka bir polis aracıyla Bursa Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.
Bursa'da parkta alkol alan kişileri uyarmak isteyen iki polis memuruna,
pitbull cinsi köpeğin saldırdığı olayla ilgili olarak 4 kişi daha yakalandı.
Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında güvenlik güçleri, köpeğin sahibi Atilla T'nin (33) ardından, bu kişiyle birlikte parkta alkol aldıkları ve köpeği polislerin üzerine saldıkları ileri sürülen İbrahim G. (29), Ali P. (27), Batuhan İ. (29) ve Serkan Ş'yi (25) de gözaltına aldı.
Şüpheliler, sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Atilla T. 'nin köpeği ise belediye ekiplerince Osmangazi Hayvan Barınağı'na götürüldü.