hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balbay'dan memleketi Burdur'a mektup

    Balbaydan memleketi Burdura mektup
    expand

    CHP'nin İzmir'de 2'nci sıradan milletvekili adayı gösterdiği "Ergenekon" soruşturması kapsamında tutuklu bulunan gazeteci Mustafa Balbay, Silivri Cezaevi'nden memleketi Budur'a mektup gönderdi.

    Burdur Sivil Toplum Platformu üyeleri, Balbay'ın mektubunu Cumhuriyet Meydanı'nda okudu.

    Mektubunda Balbay, Burdur'un turizmden tarıma, sanayiden eğitime kadar her alanda hakkettiği yeri alması için çaba göstereceğini söyledi. Burdurlular'a hitaben kaleme alınan mektupta şu ifadeler yer alıyor:

    "Benim siyasal yolculuğumun ilk gerçek adımını sizler attınız. Şahsınızda ocak ayından bu yana bu yolculuğa omuz veren tüm hemşehrilerime teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. 12 Haziran'da her şey umut ettiğimiz gibi sonuçlandığında ben kendimi aynı zamanda Burdur milletvekili gibi de hissedeceğim.

    Eğer kabul ederseniz Burdur milletvekili adaylarımızın altına manevi bir aday olarak beni de yazınız. Sizleri gönül kapımın ve oda kapımın hep açık olacağını Antalya ile Denizli arasında sıkışıp kalan Burdurumuzun üniversitesinden, turizmine, tarımından sanayisine kadar her alanda hakkettiği yeri alması için çaba harcayacağımı yazılı olarak bildirmek isterim.

    Burdurumuz için hala çaba harcamakta olanlara haksızlık etmek istemem. Haddimi de aşmak istemem ama her işin bir ucundan da ben tutmaya çalışacağım. Güzel bir Haziran sabahıyla buluşmak dileğiyle."


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow