hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdem ve Mehmet, Kara Yazı son bölümde Yaren'in hedefine giriyor

    Erdem ve Mehmet, Kara Yazı son bölümde Yarenin hedefine giriyor
    expand

    Kara Yazı yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan bölümde Yaren'in yaşanan cinayetin sırrını çözmek için şirkette çalışmaya başlamasının ardından merak konusu oldu. Kız kardeşini hapisten çıkarmak ve gerçekleri bulmak için araştırmalarına devam eden Yaren bir yandan da babasından sevgi görebilmek için elini yakacak. Kara Yazı'da dikkatleri üzerine çeken Oğuz Karahan ise hayatta iki türlü insanın olduğunu belirtecek. Haklının değil güçlünün kazanacağını söyleyen Oğuz, şirketteki gelişmeleri de yakından takip edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kara Yazı 4 Nisan'da izleyicileri ekrana kilitleyen bölümünde Yaren'in yaptığı tehlikeli hareketlerle takipçilerine gergin dakikalar yaşattı. Cinayetin sırrını aydınlığa kavuşturmak için şirkette çalışmaya başlayan Yaren, hedefine Erdem ve Mehmet'i alarak onların üzerinde yoğunlaştı. Kara Yazı'da bu hafta yaşanan önemli olayların ardından 3. bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

    Tanıtım videosu Yaren'in babası ile yaşadığı diyalog nedeniyle izleyicileri hüzünlendirirken aile içerisinde yaşanan olay Yaren'i zor durumda bırakacak. Öte yandan işe girmesinin ardından kanıt aramaya devam eden genç kız ilk bölümde kız kardeşini ziyaret için hapse gitmiş ve kendisine anlatmadı şeylerin olduğunu söylemişti. İşte, 4 Nisan'da yeniden TV izleyicisi ile buluşacak olan bölümün tantıım videosu...

    Kanal D'nin bu hafta yayın hayatına başlayan ikinci dizisinde Yaren'in babası ile yaptığı konuşma ve ona yakın olabilmek için elini yakması şaşırtacak. Aile baskısı ve sevgisizlikle büyüyen genç bir kızın babasına yakın olabilmek için elini yakması Kara Yazı'nın gelecek bölümünde hüzünlü anların yaşanmasına neden olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2. BÖLÜMÜ İZLE

    2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

    Mehmet, Yaren’i işe almıştır; fakat, önce iki haftalık bir eğitimden geçecektir. Bu sürenin sonunda başarılı olamazsa işi kaybedecektir. Yaren, iki hafta içinde bir iz, bir ip ucu bulmak zorundadır. İlk iş olarak Mehmet’i yakın takibe alır ve gördükleri Yaren’in asıl suçlunun Mehmet olduğuna kanaat getirmesine neden olur. Bunu ispatlamak için henüz bir kanıtı yoktur.

    Cezaevinde aldığı haberle sarsılan Derya, hemen harekete geçmek zorundadır. Ablasından ve babasından sakladığı büyük sır başına bela olmaya devam etmektedir. Derya’nın attığı adım Karahan Ailesi'nin şimşeklerini üzerine çekecektir. Derya, bir çıkış yolu bulabilecek midir?

     Erdem’in hazırladığı plan istediği gibi işlememektedir. Düşündüğünden daha büyük boyuta ulaşan olay Erdem’in zor anlar yaşamasına neden olur. Erdem, özenle hazırladığı planını bozan kişiyi bulmak için harekete geçecektir.  

    Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekerken Kınay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dizi ile ilgili yorumlara teşekkür etti. Sevgisiz ve aile şiddeti ile büyümüş iki kız kardeşin hayat hikayelerinin anlatıldığı dizide usta isimler genç oyunculara eşlik edecek. Yaren Uluçınar karakterine hayat verecek olan Zeynep Çamcı ise dizide aile şiddeti ile büyüyen  ve kadınlığını bastıran bir kişiye hayat verecek. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KARA YAZI İLK BÖLÜM İZLE

    İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

    Hapise giderek kız kardeşini ziyaret eden Yaren, kardeşinin kendisinden bir şeyler saklayıp saklamadığını soracak. Yaren’in sorduğu sorular karşısında yaşananları itiraf eden Derya ise gerçekleri neden gizlediğini aktarmaya çalışacak. Kendisinin hiçbir zaman anlaşılmadığını ifade edecek olan Derya, babasının neden gelmediğinin soracak. Yaren ise babasının hiçbir zaman cezaevine gelerek kendisini ziyaret etmeyeceğini anlatacak.

    KARA YAZI OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ..

    HALUK BİLGİNER TELEVİZYONA DÖNÜYOR

    Bir süredir uzun soluklu televizyon projelerinde yer almayan usta oyuncu Haluk Bilginer başrolde yer alacağı dizi ile Kanal D ekranlarında olacak. Başarılı oyuncuyu yeniden televizyon ekranlarına taşıyacak olan proje ise her salı 20:00’de Kanal D ekranlarında olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow