hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadıköy'de kanlı saldırı: 7 yaralı

    Kadıköyde kanlı saldırı: 7 yaralı
    expand

    Kadıköy'de içki içen gençlere 20 kişilik bir grubun saldırması sonucu biri ağır en az yedi kişi yaralandı.

    İstanbul Kadıköy'de 'Barlar Sokağı' ismiyle bilinen Karanfil Sokakta alkol alan bir guruba 20 kişilik bir başka grubun bıçaklar ve cam parçalarıyla saldırması sonucunda ikisi ağır 6 kişi yaralandı.

    Görgü tanıkları saldıran grubun üstünde Hell's Angels (Cehennem Melekleri) yazılı giysiler ve deri montlar olduğunu söyledi.

    Bianet.org'un haberine göre, olayın gördü tanıklarından Habib Yıldırım, "Önce yedi, sekiz kişilik bir grup sokağa girdi. Tek tip giyinmişlerdi. Üzerlerinde motorcu montu vardı ve aynı tip tişört giymişlerdi" dedi.

    Yıldırım, saldırı anını ise şöyle anlattı:
    "Orta yaşlı bir gruptu, bazıları 30'lu, genelde ise 40'lı yaşlarındalardı. Daha sonra aynı kıyafetleri giymiş başkaları da onlara katıldı. 20-25 kişi kadar oldular. Yanımıza geldiler. 'Burada içki içemezsiniz, dağılın' cümlesinden başka bir şey söylemediler.

    Ancak onların elinde de bira vardı. Bir tanesi bana kalkmamı söyleyerek üzerime bira döktü. İtiraz edenleri dövdüler, kalkmayanlara cam kırıkları ve bıçakla saldırdılar. Bir kadını da yumrukladılarını duydum. Daha sonra yakınımızdaki bir evin camını indirdiler."

    "İki yaralının durumu ağır"

    Saldırı sonucu yaralanan altı kişiden ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

    Yaralılardan İnan Aruh, Sertaç Birgin, Yiğit Hadi İlde, İsmet Ozan Eras Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Semih Ergeleli Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Öncel Yüksel ise Siyami Ersek Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Sokak sakinleri şikayetçi

    Bazı sokak sakinleri her gece sokaklarında içki içilmesinden ve gürültüden şikayetçi olduklarını belirterek, "Şikayet etmediğimiz merci kalmadı. Sabah saatlerine kadar alkol alıp bizleri rahatsız ediyorlar" dediler.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow