hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adnan, Kısmetse Olur 12 Nisan yeni bölüm fragmanında açıklama yapıyor

    Adnan, Kısmetse Olur 12 Nisan yeni bölüm fragmanında açıklama yapıyor
    expand

    Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yarışmanın favori çiftleri arasında yer alan Ad-Did ikilisinin programa geri döneceğini gösterdi. Didem’in üzüldüğünü gören Adnan, kız arkadaşı ile yaptığı konuşmada onun kılına zarar gelmesine izin vermeyeceğini söylemiş ve yapımla programdan ayrılma kararları hakkında görüşmek istediklerini ifade etmişti. Kısmetse Olur’da 12 Nisan Çarşamba günü ikilinin eve geri dönmesi ise diğer yarışmacıları mutlu edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kısmetse Olur son bölümde programdan ayrılan Ad-Did çiftinin programa geri dönmesinin ardından Adnan'dan önemli bir açıklama gelecek. Didem’in “Sen ne yaşadın ki bu kadar bunalacak?” sorusuna “Yeter” diyerek karşılık veren Tuğçe ardından gelin adayının üzerine yürümüştü. Bu duruma şahit olan Adnan ise erkekler evinde Emre ile konuşma gerçekleştirmiş ve Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı öncesi evden ayrılmak istediğini dile getirmişti.

    PERŞEMBE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ...


    Kısmetse Olur 404. yeni bölüm fragmanında sürpriz

     

    403. BÖLÜM İZLE

    RABİA: AKIN TALİP OLSA OLAY OLUR

    Evde yaşanan stresli dakikaların ardından birbirleriyle dertleşen yarışmacılar önemli açıklamalarda bulundu. Farima’nın “Akın sana talip olsa ne olur?” sorusu karşısında oldukça mutlu olan Rabia ise “Olay olur” cevabını verdi.

    ENES: ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK

    Bu hafta programa dahil olan Enes Doğan ise evde yeni bir ilişkiye başlamak üzere olduğunun altını çizerek bu ilişkinin başlaması halinde evde çok fazla şeyin değişeceğini dile getirecek. İlkay ise Enes’in açıklaması sonrası gülümseyerek damat adayına karşılık verecek.

    ADNAN: DUA ET SENİN KIZ ARKADAŞIN

    Tuğçe ile Didem arasında yaşanan kavga tüm evi birbirine düşürürken iki gelin adayının sevgilileri de yaşanan durumdan olumsuz etkilendi. Adnan, Didem’i o halde görünce evde sert tavırlar sergilemeye başlarken Emre’ye dönerek “Dua et senin kız arkadaşın” dedi. Öte yandan Adnan’ın sakin olmasını isteyen Emre Ubeyli ise “Kardeşim şu anda yaptığın çok ayıp bir şey” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KISMETSE OLUR’DA KİM GİTTİ?

    Damat adayları Akın'a destek olmaya çalışırken zarftan çıkan "Eleme yok" notu herkesi sevindirdi. Yarışmacılardan beklediği tepkiyi göremeyen Akgül ise "Görüyorum ki bu sonuç herkesi mutlu etmedi" dedi. Gergin anların yaşandığı bölümde eleme olmazken zarftan çıkan "Eleme yok" notu bazı yarışmacıları hayal kırıklığına uğratı. Son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen programda yaşanan olaylar büyük final öncesi yarışın iyice kızışacağını ortaya koydu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow