hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'nin havası Nicolas Cage'e yaramadı

    Kayserinin havası Nicolas Cagee yaramadı
    expand

    Eva Mendes ile birlikte oynadığı 'Hayalet Sürücü-2' filminin çekimleri için Denizli'den İstanbul'a oradan da Kayseri'ye gelen Oscar ödüllü Nicolas Cage, Erkilet Havalanı'nda hava sıcaklığının sıfırın altında 8 derece olmasının etkisiyle üşüdü. Cage üyüşünce 6 bavulunun gelmesini, eşi ve oğlunun da bindiği minibüste beklemek zorunda kaldı.

    Nevşehir'in Uçhisar Beldesi'ndeki Ağos Otel'e hareketinden önce, gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Nicolas Cage, eşi Alice Kim ve oğlu Kal-el Coppola'yı Kayseri'de gece sıfırın altında 8 dereceye düşen ve 12 derece olarak hissedilen soğuktan korunmaları için battaniyeye sarınmalarını istedi.

    Deri ceketiyle 6 büyük boy bavulu 'B 33 WLS' plakalı siyah renkli, camları filmle kaplı minibüse konulmasını beklerken üşüyüp, ellerini oğuşturan Nicolas Cage, bir süre bekledikten sonra koşarak eşi ve oğlunun bindiği minibüse girdi. Bütün bavullarının minibüse yüklendiğinden emin olduktan sonra şöföre hareket emri verdi.

    Sanatçı, buradan ailesiyle birlikte filmin Kapadokya bölgesindeki çekimlerini gerçekleştirmek üzere Nevşehir'in Uçhisar beldesindeki  butik Ağos Otel'e yerleşti.

    Başlıca rollerini Nicolas Cage ve Eva Mendes'in paylaştığı 'Hayalet Sürücü' filminin devamı niteliğindeki 'Hayalet Sürücü 2' isimli filmin Türkiye'deki çekimlerine yarından itibaren Kapadokya'nın önemli turizm merkezleri arasında bulunan Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlarda başlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow