hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tam kel 4, az kel 5 TL!

    Tam kel 4, az kel 5 TL
    expand

    Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde bir berber 'kel' veya az saçı olan müşterileri için indirim kampanyası başlattı.

    İlçede 12 yıldan bu yana berberlik yapan Mehmet Özdemir, geçen ay Ankara Caddesi'nde berber dükkanı açtı. Özdemir, kelliği az olan müşterilerinden 5, saçı çok az olanları da 4 TL'ye tıraş etmeye karar verirken, işyerinin camına "Tam kel: 4 TL, yarım kel: 5 TL" yazdı.

    Özdemir, bu indirim kampanyası sayesinde yeni müşteriler kazandı. Özellikle saçı az olanlar Özdemir'e gelerek tıraş olmaya başladı. Saçı az olanların fazla para vermesini doğru bulmadığını belirten Özdemir, şöyle dedi:

    "Ben de kel olduğum için fiyatlarda kampanya başlattım. Saçın durumuna göre fiyat belirledim. 'Tam kel' olanlar 4 TL'ye, 'az kel' olanlar da 5 TL'ye tıraş oluyorlar. Saçı normal olanlar ise 7 TL'ye. Yeni uygulamanını ardından müşteri sayımda da artış olmaya başladı. Saçı az olanlar daha çok gelmeye başladı. Müşterilere ayrıca kendilerine özel havlu, ustura ve tarak imkanı da veriyorum. Herkes çok memnun."

    Berberde tıraş olan 51 yaşındaki Ekrem Kuruoğlu yeni fiyat uygulamasından memnun olduğunu belirterek, "Böyle bir uygulamayı duyunca gelip burada tıraş oldum. Hiç 100 tane saçı olanla 5 tane saçı olan aynı olur mu. Bu uygulama Türkiye'nin her yerinde olmalı" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow