hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4 haftalık onyedizlere bakması problem!

    4 haftalık onyedizlere bakması problem
    expand

    Almanya'da geçen eylül ayında 8'i dişi, 9'u erkek 17 yavru köpeği olan Ramona Wegemann, zor durumda kaldı.

    Evinde beslediği 'Etana' isimli 'Rhodesian Pütürlüsü' cinsi köpeğinin bir batında tam 17 yavru dünyaya getirmesi ile şaşıran köpek ve yavrularının sahibi Ramona Wegemann, ne yapacağını şaşırdı.

    Alman ZDF kanalına konuşan, anne köpeğin sütü yetmediği için 17 yavruyu şişeyle emzirdiğini belirten Wegemann, özellikle geçen Eylül ayındaki doğumdan sonraki 4 hafta boyunca yavruların tamamının yaşayabilmesi için büyük mücadele verdiğini, çok az uyuyabildiğini anlattı.

    Bir yavruyu beslemeye başladıktan sonra sırayla diğerleriyle ilgilendiğini, bunu tamamladığı zaman ilk yavrunun acıkmaya başladığını anlatan Wegemann, her türlü zorluğa rağmen köpeklerinden memnun olduğunu söyledi.

    Köpeklere artık mama verdiğini, evi ile bahçesinin bir bölümünü köpeklerine ayıran, anneleri ile birlikte 18'ine bakmak zorunda kalan Ramona Wegemann, sevimli yavruların sürekli kendileriyle oynanmasını istediklerini anlattı.

    Dişi yavrulara; Bahati, Binta, Bahya, Bashima, Batouuli, Binki, Bora ve Bisa, erkek yavrulara Baakir, Banjoku, Belay, Bruk, Bundu, Bayo, Bukekayo, Biton ve Bulus adını veren Wegemann, bunları şu anda kimseye vermeyi düşünmediğini bildirdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow