hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Berlusconi, Balotelli’nin sevgilisine de asılmış!

    Berlusconi, Balotelli’nin sevgilisine de asılmış
    expand

    Manchester City’nin oyuncusu Mario Balotelli’nin sevgilisi, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin ünlü alemlerinden birinde kendisine de asıldığını söyledi.

    29 yaşındaki Sara Tommasi, işadamı Giampaolo Tarantini tarafından Roma’daki ihtişamlı Palazzo Grazioli villasına davet edilmiş.

    Tarantini Başbakan'ın davetlerine fahişe götürdüğünü itiraf etmiş, hatta bu fahişlelerden biri olan 44 yaşındaki Patrizia D’Addario geceyi Berlusconi ile geçirmesi karşılığında  kendisine 10 bin euro ödendiğini söylemişti.

    "Fahişe olmayan ve davete katılması karşılığında para almayan" Sara, davete gittikten kısa bir süre sonra 74 yaşındaki Başbakan’ın kendisini hedef aldığını söyledi.

    Berlusconi önce Tommasi’ye TV kariyeri konusunda yardımcı olmayı teklif etmiş, ama daha sonra ne kadar zeki olduğunu anlayınca Avrupa parlamentosu milletvekilliği teklif etmiş.

    Sara, “Benden ve görünüşümden çok etkilenimişti. Bana hem güzel hem zeki olduğumu ve politikaya atılmam gerektiğini, bu sayede sabit bir maaşım olacağını söyledi. Silvio hep insanlara yardım etmek isteyen biri. Ama ben ona sadece aktris olmak istediğimi söyledim” dedi.

    Sara daha sonra Berlusconi’nin Milano’daki villasında bir başka davete de katıldığını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow