hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Defne'nin ölümü CNN TÜRK spikeri Pınar Esen'i ağlattı

    Defnenin ölümü CNN TÜRK spikeri Pınar Eseni ağlattı
    expand

    CNN TÜRK'te yayınlanan "Güne Merhaba Hafta Sonu" programının suncusu Pınar Esen yakın arkadaşı Defne Joy Foster'ın haberini sunarken gözyaşlarını tutamadı.

    Duygusal anların yaşandığı o dakikalarda Pınar Esen, Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından yapılan yorumlara değindi. İşte Pınar Esen'in yaptığı konuşmanın en çarpıcı bölümleri:

    "En ürktüğüm en korktuğum şeydi"

    "Hayatım boyunca bu meslek içinde bana çok sıklıkla sorulan bir soru vardı. Hayatınızda en zor yaptığınız anons neydi? diye. En zor yaptığım anonslar hep şehit haberleri oldu. Zamansız ölüm haberleri oldu. Hep çok içim acıyarak yaptım. Gerçekten hep gözüm dolarak yaptım. Ama günün birinde hep korktuğum şeydi bir yakınımın vefat haberini vermek. En ürktüğüm en korktuğum şeydi. Bu da başıma geldi."

    ARKADAŞI DEFNE JOY'U KAYBEDEN PINAR ESEN CANLI YAYINDA AĞLADI... VİDEO

    "Ateş düştüğü yeri yakıyor"

    "Şimdi şunu söylemek istiyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ateş beni yakar yakar... Benim canım yanar. Her gece üzülürüm. Her gece duamı ederim ama, hiçbir şey onun annesinin, Hatice ablanın ateşi gibi olmaz. Yasin Kılıç gibi olmaz."

    "Şu kadarcık insanlık varsa içinizde"


    "Eğer şu kadarcık insanlık varsa, herkese söylüyorum bunu yazar çizer babında değil. Twitter'den ordan burdan her şeyi yazanlar için, şu kadarcık insanlık varsa içinizde ardında kalanlara saygı gösterebilmeyi bilmek lazım."

    PINAR ESEN, DEFNE'NİN ARDINDAN YAZILANLARI BÖYLE ELEŞTİRDİ... VİDEO

    "İnsana saygı var"

    "Bizim dinimiz çok güzel bir din. Çok ulvi şeyler var içinde, ama en önemlisi ölüye saygı var. İnsana saygı var. Defne kendini savunamıyor. Defne o gece ne yaşadığını anlatamıyor. Bir insan var bu olaylara şahit olan ve biz onun söyledikleri üzerinden Defne'ye çeşitli biletler kesiyoruz. Kimimiz Allah rahmet eylesin diyoruz. Kimimiz neden böyle neden şöyle diye arkasından atıp tutuyoruz. "

    "Onu unutmayacağız"

    "Su testisi hangi yolda kırıldı? Ben size bunu anlatmak istiyorum. Su testisi mükemmel bir evlat yolunda kırıldı. Harika bir anne yolunda kırıldı. Çok iyi bir eş olarak kırıldı. Defne çok şanslı, Yasin gibi adam gibi bir adamla evli olduğu için. Yasin çok şanslı, Defne gibi güzel, yüreği yüzü güzel bir kadınla evli olduğu için. Can çok şanslı böyle bir anne babadan olduğu için. Aslanlar gibi babası ona bakacak. Hepimiz onun yanındayız. Onu unutmayacağız. Ve... (Pınar Esen bu sırada gözyaşlarını tutamadı) Sizi, yılbaşında beraberdik  ve o görüntülerle başbaşa bırakacağım. Ben seyredemeyeceğim. Allah rahmet eylesin..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow