hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızı yerine annesiyle cinsel ilişkiye girdi!..

    Kızı yerine annesiyle cinsel ilişkiye girdi..
    expand

    Bursa'nın Kestel İlçesi'nde para karşılığı cinsel ilişki için anlaştığı 32 yaşındaki G.Ç. yerine, yanlışlıkla felçli annesi 76 yaşındaki A.Ç. ile ilişkiye giren 55 yaşındaki A.Y.'nin yargılandığı dava karar aşamasına geldi. Cumhuriyet Savcısı tutuksuz yargılanan A.Y.'nin 18 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

    Olay 18 Ağustos 2008 tarihinde Kestel İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası A.Y.'nin birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki M.T. aracılığı ile tanıştığı fuhuştan suç kaydı bulunan G.Ç.'nin evine arkadaşıyla birlikte cinsel ilişkide bulunmak üzere gitti.

    A.Y., M.T. ile birlikte kızı ve konuşamayan yatalak olan annesi A.Ç. ile yaşayan G.Ç.'nin evinde, yanında getirdiği kızarmış tavuk yedi, şarap içti.

    Bir süre sonra sarhoş olan A.Y., arkadaşından G.Ç.'nin odasını öğrendikten sonra olduğu yerde sızdı kaldı.M.T. ile G.Ç. gece bahçede konuştukları sırasında kendine gelip, aşk yapmak için G.Ç.'nin odasına girmek isteyen A.Y. odaları karıştırınca, yanlışlıkla felçli ve yatalak olan A.Ç'nin odasına girdi.

    Işığı açmayıp yer yatağına giren A.Y., cinsel ilişkiye girdiği hareket edemeyen yaşlı kadının direnmesini ve iniltisini, G.Ç'nin aldığı zevk olarak yorumladı.

    Olay, A.Y.'nin okşamak için elini yüzüne getirdiği A.Ç.'nin parmağını ısırması sonucu ortaya çıktı. "Bu kadına ne oluyor?" diyerek, ışığı açmayıp cebindeki çakmağı çakan A.Y., karşısında yaşlı ve çaresiz kadını görünce besmele çekip, "Allah'ım çarpıldım" diyerek, A.Ç.'nin elini öpüp odadan çıktı.

    Bahçede otururken duyduğu gürültü sonucu eve giren G.Ç., odasına gittiği annesinin halini görünce polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler A.Y. ile birlikte G.Ç. ve M.T.'yi de gözaltına aldı.

    Sorgulamalarından sonra adliyeye çıkartılan A.Y. tutuklanırken G.Ç. ve M.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı' suçundan dava açılan A.Y. ile 'cinsel saldırı suçuna iştirak'ten yargılanan G.Ç. ve M.T.'nin yargılanmasına devam edildi.

    Mahkeme heyetinin, yaşanan olaydan dolayı yaşlı kadının ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının öğrenilmesi için adli tıp kurumuna sevkettiği A.Ç., öldüğü için bu talep yerine getirilmedi.

    Olayla ilgili yargılamaya dün devam edildi. Karar aşamasına gelen son duruşmada Cumhuriyet Savcısı A.Y. hakkında 18 yıl, diğer sanıklar için de 6'şar yıl hapis cezasına çarptırılması için mütalaada bulundu. Mahkeme heyeti duruşmayı mart ayına erteledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow