hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cengiz Kurtoğlu 20 yıl sonra döndü

    Cengiz Kurtoğlu 20 yıl sonra döndü
    expand

    Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu yaklaşık 20 yıl sonra konser programı için geldiği Hamburg'da hayranlarıyla hasret giderdi. Sahnede yaklaşık 5 saat kalan Kurtoğluhayranlarına müzik ziyafeti yaşattı.

    Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu yaklaşık 20 yıl sonra ilk kez Hamburg'da hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 5 saat süren konserde sanatçı hayranlarıyla hasret giderdi.
    Hamburg'un Veddel semtindeki Schlinckstrasse 1 adresindeki Class düğün salonunda Günaydın FM'in düzenlediği konser programı Berlinli sanatçı Hatay Engin ve Mavilim orkestrasının müziği ile başladı.

    Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Cengiz Kurtoğlu, program öncesi sahnenin önünü dolduran hayranlarıyla kısa bir süre sohbet etti. Sanatçı, Hain geceler, duvardaki resim, Gitmek istiyorsan, Yıllar, Yalancı bahar adlı şarkılarını seslendirdikten sonra kemençe eşliğinde Karadeniz türküleri, halay ve horonla konserini tamamladı.

    Konser sonrası açıklamalarda bulunan Kurtoğlu, Hamburg'a tekrar gelmenin kendisini mutlu ettiğini ve sevenleriyle hasret giderdiğini söyledi.

    Müzik çalışmaları konusunda ise Kurtoğlu, "Korsanlar nedeniyle kendi stüdyolarımda var ama yeni cd'ler yapamıyoruz. Fakat yinede yeni müziklerle sevenlerimizle buluşmaya devam edeceğiz" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow