hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Berlusconi, Ruby'yle 13 kez birlikte oldu" iddiası

    Berlusconi, Rubyyle 13 kez birlikte oldu iddiası
    expand

    İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin "reşit olmayan biriyle menfaat karşılıklı cinsel ilişki kurmak" suçlamasıyla yargılanacağı davanın soruşturmasında Berlusconi'nin Ruby ile 13 kez birlikte olduğu iddiası yer alıyor.


    Milano Başsavcılığı'nın “reşit olmayan biriyle menfaat karşılıklı cinsel ilişki kurmak" ve “görevini kötüye kullanmak" suçlamalarıyla 6 Nisan günü mahkeme karşısına çıkacak olan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye yardım edenlerin soruşturmalarını da tamamladığı bildirildi.

    Soruşturma dosyasında Ruby lakabıyla tanınan Faslı Karima El Mahroug'un yanı sıra 33 bayanın da yer aldığı öğrenildi.

    Ruby'nin olaya Eylül 2009'da henüz 16 yaşındayken dahil olduğu iddiası üzerinde duruluyor.

    Dosyada yeralan en çarpıcı iddia ise “Ruby 13 kez para veya diğer menfaatler karşılığı Berlusconi ile cinsel ilişki kurdu" yönünde.

    Ruby'nin ilk olarak 14 Şubat 2010 Sevgililer Günü'nde Berlusconi ile seks yaptığı iddiası yer alıyor.

    Sonraki tarihler ise, 20,21,27 ve 28 Şubat, 9 Mart, 4, 5, 24,25,26 Nisan ile 1 ve 2 Mayıs 2010 günleri olarak sıralanıyor.

    Maskeli seks partileri

    Dosyada, Berlusconi'nin evinde verilen partiler, “Önce yemek yeniyor ve Berlusconi fıkralarını anlatarak ortamı yumuşatıyordu. Daha sonra katılımcılar yüzlerine maske takıp soyunuyorlar ve müzik eşliğinde dans ederek birbirlerine dokunuyorlardı. Berlusconi bir veya daha fazla kızı seçip onlarla seks gecesi yapıyordu" şeklinde tanımlandı. Başsavcılığa göre geceye katılan kızlara katılımları ölçüsünde farklı ödemeler yapılıyordu.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow