hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dans ederken 3. kattan düşen kadın konuştu

    Dans ederken 3. kattan düşen kadın konuştu
    expand

    İzmit'te Cumartesi gecese bir otelde gerçekleştirilen partide alkolü fazla kaçırınca çıktıkları masa üzerinde dans ederken dengelerini kaybedip 3. kat penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düşerek yaralanan Emine Bal ve Alper Şahin'in tedavileri sürüyor.

    İzmit'te Emex Otel'in barında gerçekleştirilen partiye kız arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gittiğini söyleyen 36 yaşındaki Emine Bal, aynı partiye eşi ve arkadaşlarıyla geldiği öğrenilen Alper Şahin'in adını hastanede gözünü açtıktan sonra öğrendiğini belirtti.

    Müziğin ritmiyle eğlencenin doruğa çıktığı anda camın önünde masa şeklindeki platforma çıktığını ve buraya daha sonra birkaç kişinin daha çıktığını söyleyen Emine Bal, hastanede kendisiyle görüşen muhabirimize alkol almadığını iddia etti.

    Ancak hem eğlenceyi düzenleyen organizatörler ve otel görevlilerinin ifadeleri ile hastane raporları Bal'ın aşırı derecede alkollü olduğunu gösteriyor.

    Halen Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yatan eden Emine Bal ilk görüşme teklifini kabul ederek şunları söyledi:

    "Otele o gece saat 21.00 sıralarında kız arkadaşlarımla birlikte gitmiştim. Alper Şahin'i tanımıyorum. Kendisiyle o gece dans ederken tanıştım. Yüksek bir platformda dans ediyordum. Daha sonra arkamda dans eden Alper Şahin dengesini kaybedince beni tuttu. Kendisini kurtarmak için çekince birlikte camdan aşağıya düştük. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü hasteanede açtım."



    Kendisiyle birlikte aşağı düşen Alper Şahin'i suçlamayan ve "Ben de olsaydım düşmemek için en yakınımda kim varsa ona tutunmaya çalıştım. Aynı şeyi yaparak yanımdakine tutunmak istedim" diyen Emine Bal'ın bir süre daha hastanede kalacağı belirtildi.

    Bu arada İzmit'te Acıbadem hastanesi'ne kaldırılan ve bölgedeki bir otomotiv fabrikasında (Ford) çalıştığı belirtilen Alper Şahin'in de hayati tehkilesinin ortadan kalkmasının ardından kendi isteğiyle bu hastaneden taburcu olduğu ve daha sonra da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne yatırıldığı öğrenildi.

    Alper Şahin'in otomobilin ön kaputuna ayağının üzerine düştüğü ve ayak tarak kemiklerinde kırıklar olduğu belirlendi. Alper Şahin ve yakınları görüşme kabul etmiyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow