hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Genç kadın motosikletli kapkaççıları yakaladı!

    Genç kadın motosikletli kapkaççıları yakaladı
    expand

    Adana'da bir kadın, boynundaki 2 altın kolyeyi kapkaç yoluyla alıp kaçmaya çalışan motosikletli 2 kişiyi, peşlerinden koşup yere düşürerek yakalanmalarını sağladı.

    Alınan bilgiye göre, D-400 karayolu Kozan Yolu girişindeki Fatih Ongun Köprüsü'nün altında evine doğru yürüyen Fatoş A'nin (29) arkasından motosikletle yaklaşan Uğur B. (19) ve Duran Ali B. (27), genç kadının boynundaki 2 altın kolyeyi kopartıp aldı.

    Uğur B'nin sürdüğü motosikletle zanlılar kaçmak isterken arkalarından koşan Fatoş A, motosikletin arkasında oturan Duran Ali B'yi gömleğinden tutup yere düşürdü. Fatoş A'nın çekmesinin etkisiyle gömleği de yırtılan Duran Ali B'nin düşmesinin ardından Uğur B. de dengesini kaybetti.

    Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlarla bir trafik polisi, zanlıların kaçmalarını engelledi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından 2 zanlı gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların, cebinde yaklaşık 2 bin 500 lira değerindeki 2 altın kolye de ele geçirildi.

    Ev kadını Fatoş A, emniyetten çıkarken, eve gitmek üzere dolmuş durağına yürüdüğü sırada olayın gerçekleştiğini, heyecanlanmadan zanlıların peşine düştüğünü, trafiğin yoğun olmasından da yararlanarak zanlıları yavaşladıkları sırada arkasından yakalayarak yere düşürdüğünü belirtti.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow