hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    “Steve Jobs-Biyografi” Ekim sonunda satışa sunulacak.

    “Steve Jobs-Biyografi” Ekim sonunda satışa sunulacak.
    expand

    Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden dünyayı değiştiren adam olarak tanımlanan Apple’ın kurucusu ve eski CEO’su Steve Jobs‘ın hayatı Walter Isaacson’ın kaleme aldığı “Steve Jobs – Biyografi” kitabı ile unutulmaz kılınıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyada bilgisayar, müzik ve cep telefonu endüstrisinde getirdiği yeniliklerle milyonlarca insanın günlük alışkınlarını değiştiren Apple’ın efsanevi ismi Steve Jobs’ın hayatını anlatan biyografi kitabı Ekim sonunda Amerika ile aynı hafta içinde Türkiye’de satışa sunulacak.

    Steve Jobs’ın hayatını anlatan en kapsamlı kaynak olacak ”Steve Jobs – Biyografi“ kitabının ön siparişlerine Teknosa.com internet sitesi üzerinden başlandı. Kitap için ön siparişler Teknosa.com internet sitesinin yanı sıra Teknosa’nın e-dergi uygulaması olan SDN Teknosa Magazin üzerinden de yapılabiliyor.

    Ekim sonundan itibaren itibaren raflarda olacak kitap, teknoloji perakende zincirleri arasında sadece Teknosa mağazalarında olacak. 

    Yazımı geçtiğimiz haftalarda sona eren ve Silikon Vadisi’nin efsanevi ismi Steve Jobs’ın yakın dönemdeki istifasını da içeren kitap, yazar Walter Isaacson tarafından yaklaşık iki sene boyunca Steve Jobs’la yapılan 40'ın üzerinde röportaj ve aile üyeleri, yakın arkadaşlar, iş arkadaşlarıyla yaptığı söyleşilerle hazırlandı“Steve Jobs – Biyografi“ kitabı tüm dünyayla aynı hafta içinde Türkçe olarak Domingo Yayınevi tarafından yayımlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow