hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Foxcrime D-Smart'ta yayına başlıyor

    Foxcrime D-Smartta yayına başlıyor
    expand

    Tüm dünyanın ilgiyle izlediği heyecan verici suç ve araştırma dizilerinin yer aldığı Foxcrime kanalı, D-Smart ekranlarından izleyiciyle buluşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fox International Channels’ın suç ve araştırma konseptine odaklı kanalı Foxcrime ve Foxcrime HD, 11 Kasım Cuma gününden itibaren D-Smart 16. Kanalda yayına başlayacak.

    Türk izleyicisine göre uyarlanan Foxcrime, suç ve araştırma dünyası meraklılarına, heyecan dolu anlar yaşatacak. Türkiye’de 7 gün 24 saat Türkçe altyazıyla HD yayın yapacak olan Foxcrime, 6 Emmy ödül adaylığı bulunan ve Amerika’da sezonun en favori dizisi seçilen “The Killing”, Claire Danes (Romeo & Juliet) ve Mandy Patinkin’in (Criminal Minds) başrollerini paylaştığı, 24’ün yapımcılarının imza attığı psikolojik gerilim “Homeland” ve başrollerinde Nick Santora (The Sopranos, Prison Break) ile Matt Olmstead’in (NYPD Blue) yer aldığı dram serisi “Breakout Kings” gibi birçok birinci sınıf diziyi, izleyiciyle buluşturuyor.

    Fox International Channels Avrupa Başkanı Jesús Perezagua “D-Smart anlaşmasıyla beraber Foxcrime’ın Türkiye lansmanını yapmaktan son derece mutluyuz. Foxcrime Türkiye pazarındaki varlığımızı daha da güçlendirecek ve TV’de eğlence konseptine bir referans oluşturacaktır” dedi.

    Fox International Channels Güneydoğu Avrupa Başkanı Adam Theiler ise, “Foxcrime Türkiye’deki 11. kanalımız ve Fox International Channels’ın en başarılı eğlence markaları arasında yer almakta. Foxcrime, Türk eğlence pazarına olan sürekli bağlılığımızı yansıtmaktadır” diye konuştu.

    D-Smart İçerik Grup Başkanı Başar Başarır, Foxcrime kanalının, D-Smart’ın zengin içeriğine yepyeni bir renk kattığını belirterek, şunları söyledi:

    “Foxcrime, son yıllarda dünyada en çok ilgi gören polisiye-aksiyon türlerinin en iyi örnekleriyle ve üstün HD kalitesiyle D-Smart izleyicilerinin beğenisini kazanacak. D-Smart olarak önümüzdeki yıl boyunca dizi alanında da büyük atılımlar yapmaya devam edeceğiz. En iyi yabancı dizilerin değişmez adresi D-Smart olacak.“

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow