hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Taran'ın boşandığı eşi vefat etti

    Ali Taranın boşandığı eşi vefat etti
    expand

    Reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond dün akşam saatlerinde İstanbul Levent'teki evinde hayatını kaybetti. Selma Ann Desmond uzun süredir kanser ile mücadele ediyordu.

    Ali Taran  21 yıllık eşi Selma Ann Desmond'u Ayşe Özyılmazel uğruna terk etmiş ve geçtiğimiz temmuz ayında görkemli bir düğünle Bodrum'da evlenmişti. Bu düğünde yaşananlar büyük tartışma konusu olmuştu.
     
    Ali Taran'ın, Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu öğrenen Selma Taran, Özyılmazel'e acı bir nasihatta bulunmuştu:

    “Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Bu durumda oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin.”

    Selma Ann Desmond, hastalığı döneminde eski eşinin ilaç paralarını ödemediğini iddia ederek şunları söylemişti:
     
    "Şok geçiriyorum. İlaçlarım için gerekli parayı ödemiyor. Bu nasıl bir beladır. Ben iyileşmeye çalışıyorum o beni hasta etmek için elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. İlaçlar olmadan nasıl iyileşeceğim.. Yıllar önce hediye edilmiş mallarım var. Kendisinin de birden fazla malı vardır. Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum. İtirazı olan var mı? Sesiz kalmak, alttan almak, artık salaklık derecesine giriyor.”
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow