hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kamyoncu tuvalete gidince telefonunu çaldı

    Kamyoncu tuvalete gidince telefonunu çaldı
    expand

    Bayrampaşa’da kamyon sürücüsünün camı açık bıraktığını gören bir kişi, saniyeler içinde 3 bin TL değerindeki cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Telefonunun çalındığını gören kamyon sürücüsü hemen yanında duran para dolu çantasını hırsızın görmemiş olmasına sevindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonunu çaldıran kamyon şoförü hırsızın telefonun yanındaki para dolu çantayı görmemesine sevinirken, o anlar ise güvenlik kameralarınca da görüntülendi.

    Bayrampaşa Maltepe Mahallesi’nde kamyon sürücüsünün camı açık bıraktığını gören bir kişi, saniyeler içinde 3 bin TL değerindeki cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

    Lavaboya giden kamyon şoförü ise geldiğinde telefonun çalındığını fark etti. Kamyon sürücüsü telefonunun çalınmasına üzüldü ancak hemen telefonun yanında duran para dolu çantasının çalınmamasına sevindi. Kamyonun sürücüsü Hamit Üçüncü, "Tuvalete gitmek için arabadan indim. Ben gider gitmez şahıs geliyor araca tırmanıyor ve telefonu çalıyor. Arabada çantam da vardı. İçinde bir miktar para ve evraklarım da vardı. Telefonu kaptırdık ama iyi ki çantayı görmemiş” diye konuştu.

    Hırsızlık olayı çevredeki güvenlik kameralarınca da görüntülendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow