hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Helin Palandöken cinayetinin zanlısı tutuklandı

    Helin Palandöken cinayetinin zanlısı tutuklandı
    expand

    Pendik'te pompalı tüfekle ateş ederek bir kız öğrencinin ölümüne, iki erkek öğrencinin de yaralanmasına neden olan 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Savcılık sorgusunda susma hakkını kullandığı öğrenilen şüpheli Mustafa Yetgin'in, mahkemedeki sorgusunda, "Olayın hala şoku altındayım. Neyi nasıl anlatmam gerektiğini bilemediğim için şu ana kadar ifade veremedim. Helin Palandöken ve o esnada yanında bulunan kişilere av tüfeği ile ateş ettiğimi kabul ediyorum" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.


    Savcıda susma hakkını kullandı

    Pendik'te Güzelyalı tren istasyonunda pompalı tüfekle ateş ederek 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken'in ölümüne, 17 yaşındaki Celal Y. ve 18 yaşındaki Deniz M.'nin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, emniyet işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.


    Savcılık sorgusunda susma hakkını kullandığı öğrenilen şüpheli Yetgin, tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.


    'Helin Palandöken ve yanındakilere av tüfeği ile ateş ettiğimi kabul ediyorum'


    Yetgin'in nöbetçi mahkemedeki sorgusunda, "Ben üzerime atılı suçlamayı anladım. Olayın hala şoku altındayım. Neyi nasıl anlatmam gerektiğini bilemediğim için şu ana kadar ifade veremedim. Helin Palandöken ve o esnada yanında bulunan kişilere av tüfeği ile ateş ettiğimi kabul ediyorum. Bu av tüfeğini internetten satın almıştım. Ateş ettikten sonra da olay yerinden kaçtım. Sonrasında ne olduğunu ve ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kafam çok karışık. Şu an söylediklerimden fazla bir şey anlatabilecek durumda değilim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Mahkeme, şüphelinin, "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow