hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklar için geliştirilen Ebeveyn kontrollü kol saati

    Çocuklar için geliştirilen Ebeveyn kontrollü kol saati
    expand

    Alcatel’in yeni hücresel kol saati olan MOVETIME MT30 , çocukların ebeveynlerini ve seçtikleri arkadaşlarını aramalarını veya mesajlaşmalarını sağlayıp onların eğlenceli günlük arkadaşı olurken aynı zamanda da önceden belirlenmiş bir bölgeden çıkmaları durumunda doğru konum takibi ve coğrafi koruma yetenekleri sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alcatel'in yeni aile saati olan Movetime MT30, çocuklara istedikleri özgürlüğü verirken ebeveynlere de ihtiyaçları olan gönül rahatlığını sunuyor.                            

    Eğlenceli ve kullanımı kolay işlevler

    MOVETIME Aile Kol Saati MT30 rengârenk dokunmatik ekranı ve genç çocuklar için kullanımı kolay özellikleriyle öne çıkıyor. Çocuklar arkadaşlarını Bluetooth aracılığıyla ekleyebiliyor, eğlenceli emojiler ve mesajlar gönderebiliyor ve cihazda var olan oyunlarla oynayabiliyor. Elbette ebeveynler de özel uygulamalar sayesinde her zaman çocuklarıyla her zaman bağlantı halinde kalıyorlar.

    movetime_2 

    Her çocuğun havalı en iyi arkadaşı

    Kompakt ve küçük bileklere göre tasarlanan MOVETIME Aile Kol Saati MT30, değiştirilebilir saat yüzleri ve bilek bantlarıyla geliyor. Hücresel bağlantı özelliğiyle ebeveynlerin ve çocukların birbirlerine sesli mesaj yollamaları ve arama yapmalarına izin verir. Tek bir kez şarj ettiğinizde iki güne kadar dayanan pil ömrü sunuyor. MOVETIME Aile Kol Saati MT30 ayrıca IP67 uluslararası koruma koduna sahiptir. Toza ve suya (statik suda bir metreye kadar) dayanıklıdır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    movetime_3

    Ebeveynlerin gönül rahatlığı

    MOVETIME Aile Kol Saati MT30, çok çeşitli konum özellikleri içererek Snapdragon Wear 2100 platformunun GPS yetenekleri sayesinde kapalı ve açık alanlarda konumlandırma, çift yönlü arama ve coğrafi sınırlandırma işlevleri sunuyor. Kol saatinin üstündeki SOS (İmdat) tuşu, cihazın acil durumlarda yardım çağırmasını ve üstün konum doğruluğu sunmasını sağlıyor. Ayrıca coğrafi sınırlandırma özelliği sayesinde, cihaz önceden ayarlanmış bir alandan çıktığında uyarı gönderiyor. Ayrıca aileler özel uygulamalar ve cihaza bağlanabilmeleri sayesinde çocuklarının nerede olduğunu gün boyunca izleyebiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MOVETIME Aile Kol Saati MT30 ayrıca çocuklara yapılacaklar listesi ve hatırlatıcı işlevlerini sunarak, zaman yönetimini öğrenme konusunda onlara yardımcı oluyor. Ebeveynlere de önemli günleri ve randevuları kolayca işaretleme yolu sunarak hayatlarını kolaylaştırıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow