hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HülyaNida Şahin'den 'Ah Zavallı Erkekler'

    HülyaNida Şahinden Ah Zavallı Erkekler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    "Bilinçli şekilde açığa çıkartılmayan her şey insanı her koşulda bilinçsiz süreçlere sürükler". Ah Zavallı Erkekler kitabı bilinçsiz süreçlere cesurca el atıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Astro-Terapist HülyaNida Şahin'in "Ah Zavallı Erkekler" kitabı, Ceres Yayınevi etiketiyle okuyucuyla buluştu. Var oluşun anne karnında halletmemiz gereken sorunlarına dikkat çeken kitap, "Aile, anne, baba, kardeş, arkadaş, sevgi, nefret gerçekten nedir bunlar? Öz'ü ne?" sorularına dikkat çekiyor ve dönüşümün sanıldığını kadar kolay bir süreç olmadığını vurguluyor.

    Endüstri Psikolojisi Eğitimi’nden sonra profesyonel hayatta İnsan Kaynakları alanında görev alan, astroloji, şifa, EFT gibi ruhsal değişim çalışmalarıyla dikkat çeken Astro- Terapist HülyaNida Şahin, birikimleri ve sıra dışı deneyimlerinden ilham alarak yazdığı “Ah Zavallı Erkekler” adlı ilk kitabı raflarda yerini aldı.

    Şahin’in “Sevgi yoktan var edilebilir, var olanı yakıp yıkabilir. Çok masum ya da çok tehlikeli, çok aydınlık ya da çok karanlık, çok sevimli ya da çok itici, çok sığ ya da çok derin olabilir. İşte, her şekle girebilen bu ışık topuna ANNE denir…” cümleleriyle sevgide sınır tanımayan annelere ithaf ettiği kitap, hayata farklı bir pencereden bakmaya açık herkes için!

    "Ne biliyoruz ki?" sorusunun irdelediği kitapta kavramların anlamını hep önceden kazandığına, bize sonradan anlamak, öğrenmek ve uygulamaya koymanın kaldığına dikkat çekiliyor. “Aile, anne, baba, kardeş, arkadaş, sevgi, nefret gerçekten nedir bunlar? Öz’ü ne?” diye soran Şahin, kitabında hayatın anne karnında başladığına ve doğumun izlerinin bugünlerimize kadar yansıdığına da dikkat çekiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilinçaltının ürkütücü bir canavar değil, doğal bir organizma olduğunu ancak bilinçli davranışımızın işe yaramaz duruma girdiğinde tehlikeli olabildiğini söyleyen Şahin, kitabında dönüşmenin sanıldığı gibi kolay bir süreç olmadığını vurgulayarak şöyle diyor: “Anka kuşu gibi ölüp ölüp dirilmek gerekiyor. Yeniden doğmak için. Karanlık bilinmeden aydınlık anlam kazanmıyor. Ve… İnsan ışığı düşünerek değil, karanlığı şuurlu hale getirerek aydınlanabiliyor…”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow