hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Söz dizisi sezon finali fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm fragmanında roketli saldırgan dikkat çekti

    Söz dizisi sezon finali fragmanı yayınlandı Yeni bölüm fragmanında roketli saldırgan dikkat çekti
    expand

    Söz dizisi yeni bölüm fragmanı pazartesi günleri izleyicinin karşısına çıkan dizide beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını gösterirken Çolak'ı gözden çıkaran kişiler roketli saldırı düzenleyecek. Teröristlerin lideri verdiği emir ile Çolak ve Yavuz'un içerisinde bulunduğu aracın imha edilmesini isteyecek. Söz'de son bölümde takipçilerini ekrana kilitleyen sahnede Çolak, başarılı operasyon sayesinde yakalanmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Söz sezon finali fragmanı ile Yavuz'un Çolak'ı birliğe teslim etmeye götürdüğü esnada roketli saldırıya maruz kalacağını gösterdi. Öte yandan terör örgütü üyeleri Yavuz'un peşine taktığı kişiye hiçkimseye acımaması talimatını verirken Eylem'in gerçek kimliğinin açığa çıkmasıyla birlikte dengeler de değişecek. 

    SÖZ 11. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Yavuz ve askerlerinin binanın içerisine girmesiyle birlikte elindeki silahı kendi kafasına dayayan Çolak, intihar etmek için hazırlanacak. Öte yandan operasyonun henüz başlangıcında kurşunların hedefi olan Üsteğmen Zafer, ekipteki arkadaşlarını oldukça üzecek. Keskin nişancıların saldırısı sonrası hastaneye koşan Yarbay Erdem doktorlara “Durumu nasıl?” diye soracak. Doktorların verdi “Kötü, felç kalabilir” cevabının ardından morali bozulan Erdem, “Allah’ım yardım et önce Kurtdereli ardından da Zafer” diyecek. Çolak’ı gözden çıkaran teröristlerin lideri ise görevlendirdiği kişiye arabanın bagajında bulunan roketatarı teslim edecek. Çolak’ın bulunduğu binanın adresini veren kadın, hem Çolak’ın hem de askerlerin öldürülmesini talep edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    SÖZ'DE ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    “Ölüm bize bayram olur” diyen Yavuz, dünyaya rezil olmak istemediğini söyleyerek “Komutanım ne olur vurun” diye ısrar edecek. Okulun basılmasının talimatını veren Çolak ise çocuk, öğretmen kim olursa olsun öldürülmesini isteyecek. Askerler ise okula saldırı hazırlığında olan teröristlere engel olmaya çalışacak.

    Söz dizisi sezon finali fragmanı yayınlandı Yeni bölüm fragmanında roketli saldırgan dikkat çekti

     

    Askerler bölgeden ayrılmadan olay yerine gelen terörist üzerindeki bombayı infilak ettirmeye çalışırken Kurtdereli kendi canını hiçe sayarak teröristin üzerine atlayacak. Bombanın patlamasıyla birlikte şehit olan Kurtdereli sivilleri ve askerleri kurtarırken timdeki diğer arkadaşlarını gözyaşları içerisinde bırakacak. Öte yandan farklı bir operasyon esnasında askerlerin yanında olan Eylem de teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow