İndex

TL'nin simgesi görücüye çıkamıyor

TL'nin simgesi görücüye çıkamıyor

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Merkez Bankası, TL Simge Yarışması sonuçlarının açıklanması ve TL simgesi olarak kullanılacak tasarımın tanıtımına ilişkin bugün düzenleyeceği basın toplantısını erteledi.

TCMB'den yapılan açıklamada, Türk lirasına kazandırılan itibarın perçinlenmesi ve dünyada bilinirliğinin artırılması amacıyla, Türk lirasını anlaşılabilir, özgün, estetik, elle yazımı kolay ve akılda kalıcı şekilde temsil edebilecek bir simge belirlemek üzere düzenlenen "TL Simge Yarışması" sonuçlarının açıklanması ve TL simgesi olarak kullanılacak tasarımın tanıtılması amacıyla bugün 15.30'da Ankara'da bir basın toplantısı yapılacağının duyurulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, TL simgesinin farklı bilgisayar ortamlarında güvenli bir şekilde uygulanabilirliğinin gösterimine ilişkin teknik çalışmaların tamamlanabilmesi için zamana ihtiyaç duyulduğundan, söz konusu toplantının ertelendiği ifade edildi.

İlgili Konular » TL Simgesidiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Hangi duyunuz daha keskin?
Kalıcı bir bilgi edinmenin sizin için en kolay yolu hangisi?





Devam