hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Basketbol: Beşiktaş-Fenerbahçe canlı izle | Fenerbahçe kazanırsa şampiyon olacak!

    Basketbol: Beşiktaş-Fenerbahçe canlı izle | Fenerbahçe kazanırsa şampiyon olacak
    expand

    Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonucuna göre 2016-2017 şampiyonu belli olabilir. Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Finali serisine ev sahibi avantajıyla başlayan Fenerbahçe, ilk üç maçta aldığı galibiyetlerle seride durumu 3-0'a getirdi. Son olarak Akatlar'da oynanan olaylı maçı kazanan Fenerbahçe, bu akşam seyircisiz oynanacak maçtan galibiyetle ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Büyük bir heyecanla beklenen karşılaşma öncesinde sporseverler, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı NTV Spor'dan canlı izlenebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe ile Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Final serisinin 4. maçında karşılaşacak. Final serisinde şu ana kadar oynanan maçlarda Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Normal sezonda rakibine üstünlük kuran takım bu nedenle seriye ev sahibi avantajıyla başlayan ve Ülker Sports Arena'da oynanan ilk iki maçı kazanan Fenerbahçe, Akatlar'da da kazanarak seride durumu 3-0'a getirdi. Bu yıl Avrupa'da müthiş bir zafere imzasını atan Fenerbahçe, THY Euroleague'i kazanarak tüm Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı. Ligde de istikrarını koruyan takım normal sezonu ilk sırada tamamlamayı başardı. Sarı-Lacivertliler şimdi Finalde ezeli rakibine üstünlük kurarak lig şampiyonluğunu da kazanmak istiyor. Diğer yandan Beşiktaş Sompo Japan, Ufuk Sarıca ile birlikte yükselişe geçti. Normal sezonu 2. sırada tamamlayan takım, işini zora soksa da Play-Off'larda şampiyonluğa ulaşan taraf olmak istiyor.

    Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

    2016-17 sezonu Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Finali'nin 4. maçında Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe'yi konuk edecek. 16 Haziran Cuma akşamı Akatlar Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Zafer Yılmaz, Yener Yılmaz ve Altuğ Köselerli hakem üçlüsü yönetecek. Sporseverler, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını NTV Spor ve beIN Sports 3'ten canlı izleyebilecekler.

    Maçı canlı takip etmek için tıklayın


    Potada final heyecanı sürüyor: Beşiktaş - Fenerbahçe

    Seride Fenerbahçe önde

    Serinin Ülker Sports Arena'da oynanan ilk iki maçında ve Akatlar'da oynanan maçta Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'ı 75-69, 83-74 ve 86-60 yenerek seride durumu 3-0 yaptı. Bu etabın 4. karşılaşması yine Akatlar Spor Salonu'nda oynanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'de son durum

    Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe geçen sezon finale çıktığı ancak tartışmalı geçen CSKA Moskova maçında kaybettiği THY Euroleague şampiyonluğunu bu yıl kazandı. Finalde Olympiakos'u devirerek Avrupa'nın en büyüğü olan Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Liginde normal sezonu zirvede tamamladı. Ligde oynadığı 30 maçta 28 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe, ligdeki son maçında Halk Enerji Ankara TED Kolejliler'i 101-55 yenmeyi başardı. Obradovic önderliğinde müthiş bir sezon geçiren Sarı Kanaryalar, Avrupa'daki tarihi şampiyonluğunu lig şampiyonluğuyla taçlandırmak istiyor.

    Beşiktaş Sompo Japan'da son durum

    Beşikaş normal sezonu 54 puanla Fenerbahçe'nin hemen ardından 2. sırada bitirdi. Normal sezonda oynadığı 30 maçta 24 galibiyet, 6 mağlubiyet alan Anadolu Efes, ligde son maçında Anadolu Efes'i 91-90 mağlup etmeyi başardı. Ufuk Sarıca yönetimindeki Siyah-Beyazlı ekip ligdeki yüksek formunu play-off etabında sürdürerek sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf olmak istiyor.

    Final maçları tarihleri

    9 Haziran Cuma: Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan (20.00)
    11 Haziran Pazar: Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan (18.00)
    14 Haziran Çarşamba: Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe (20.00)
    16 Haziran Cuma: Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe (20.00)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadrolar

    Fenerbahçe: Barış Hersek, Ekpe Udoh, Ahmet Can Duran, Melih Mahmutoğlu, Pero Antic, Bogdan Bogdanovic, Anthony Bennett, Kostas Sloukas, Egehan Arna, James Nunnally, Yordan Minchev, Berk İbrahim Uğurlu, Jan Vesely, Nikola Kalinic, Bobby Dixon, Ahmet Düverioğlu, Luigi Datome

    Beşiktaş Sompo Japan: Şafak Edge, Kenan Sipahi, Michael Thompson, Muratcan Güler, Michaek Roll, Dj Strawberry, Erkan Veyseloğlu, Kyle Weems, Doğan Şenli, Bekir Karlı, Earl Clark, İlkan Karaman, Vladimir Stimac, Sertaç Şanlı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow