İndex

Dayak yiyen TRT spikeri konuştu

Dayak yiyen TRT spikeri konuştu

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Hem kendisini hem de halası Neşe Han'ı döven eşi Başbakanlık müfettişi Eyüp Özgüç'le evini ayırma kararı aldığını söyleyen TRT Haber spikeri Serra Karaçam, işine de bir süre ara vereceğini ve bu süreçte psikolojik destek alacağını söyledi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, şiddetin hedefi olan Serra Karaçam, “Şu anda hem şoktayım hem de çok sinirliyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir süre işten izin almak istiyorum. Bu süreci psikolojik destek alarak geçirmem lazım. Basın mensuplarından ricam, bana bu süreçte saygı göstermeleri. Çıkan haberler hakkında yorum yapmak şu an için doğru değil. Bu aile içi bir konu, bizim bir evladımız var. Konuşup konuyu uzatmak istemiyorum. Hukuki süreç de devam ediyor.” Karaçam, boşanma davası açıp açmayacağı sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Halamın açtığı ceza davası devam ediyor. Ben şu anda ikinci bir dava açmayı düşünmüyorum. Özür dilerse ne olur, onu da bilmiyorum. Şu an adli bir süreç içindeyiz, konuşup bu konuyu ortaya dökmek istemiyorum" diye konuştu.

Kavga teknede başladı

Serra Karaçam ve eşi Eyüp Özgüç arasındaki olay, geçtiğimiz cuma günü yaşandı. İddiaya göre çift, Metin Şentürk’ün Boğaz’a demirli teknesinde akşam yemeğine gitti. İki yıllık evli olan ve bir çocukları bulunan çift arasında birden tartışma çıktı. İkili, kavgaya eve döndüklerinde de devam etti. Gürültü üzerine üst kattaki daireden eve gelen Karaçam’ın halası Neşe Han da Özgüç’ün öfkesinden nasibini aldı. İddiaya göre Özgüç, yaşlı kadını hastanelik etti. Polisi ve ambulansı arayan Serra Karaçam, eşinden şikâyetçi oldu. Geceyi karakolda geçiren Özgüç, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olay gecesi çifti teknesinde ağırlayan Metin Şentürk ise kavgaya çok şaşırdığını söyledi. Şentürk, “Haberi duyduğumda gerçekten inanamadım. O gün birlikte çok güzel vakit geçirdik, sohbet ettik, gülüp eğlendik. Yanlarında küçük çocukları da vardı, onu sevdim, oynadım. Teknedeyken aralarında hiçbir tartışma geçmedi. En ufak bir gerginlik bile hissetmedim. Şu an şoke olmuş durumdayım” dedi.

Bakan Şahin: Adli soruşturma başlatıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise konu ile ilgili adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. "Şiddet uygulayan kişinin nerede çalıştığı hiç önemli değil" dedi.

Kadına şiddet hakkında son zamanlarda çalışmalara hız veren Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Fatma Şahin, Serra Karaçam'ın Başbakanlık müfettişi eşinden şiddet görmesinin peşini bırakmayacağını söyledi.

Adli soruşturma başlatıldığını açıklayan Fatma Şahin,"Şiddeti uygulayan kişinin nerede çalıştığı, isminin ne olduğu hiç önemli değil. O yasanın gereği herkes için yapılacak, herkesin bu yasanın uygulanması konusunda da güç birliği içinde yoluna devam etmesi gerekiyor. Sürecin yakın takipçisiyiz. Adli soruşturma başladı. Soruşturmanın sonucunu biz de takip ediyoruz. Biz bakanlık olarak artık müdahil oluyoruz, mahkeme süreçlerine giriyoruz, kendi hukukçularımız mağdurun yanında yer alıyor, müdafaa ediyor. O yüzden biz bakanlık olarak, çocuk ve kadın konusunda tarafız"dedi.



Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Hangi kedi türüsünüz?
En sevmediğiniz ses nedir?





Devam