hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jack Kamhi'nin oğlu ölü bulundu

    Jack Kamhinin oğlu ölü bulundu
    expand

    Musevi cemaatinin önemli isimlerinden işadamıJak Kamhi'nin oğlu hayati Kamhi, Üsküdar'daki evinde başından vurulmuş halde bulundu. Polis intihar şüphesi üzerinde duruyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşadamı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, bugün saat 09.15 sıralarında, Üsküdar'daki villasında başından vurulmuş halde bulundu.

    Çengelköy'deki Villasında ağır yaralı bulunan 62 yaşındaki Hayati Kamhi için hemen ambulans çağrıldı. Ancak telaş yüzünden 112 Acil Servis'e adres yanlış verildi. Bu yüzden ambulans bir türlü olay yerine ulaşamadı. Daha sonra villadan arayanlar doğru adresi verdi. Ambulans görevlileri villaya geldiğinde Hayati Kamhi'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

    Hayati Kamhi'nin eşi Camilla Kamhi fenalık geçirdi. Camilla Kamhi için özel bir hastaneden ambulans çağrıldı. İntihar haberi üzerine İsrail Başkonsolosluğu'ndan görevliler de geldi.

    Elektrik mühendisliği okuyan Hayati Kamhi, İstanbul'daki önde gelen yat tersanelerinden Proteksan Turquoise A.Ş. ile tekne ve üst yapılar inşa eden Çelik Yat A.Ş.nin kurucusu ve sahibiydi. Daha önce de Cenevre'deki Farimex SA ve Elektronal Elektronik A.Ş.'yi kurmuştu. Hayati Kamhi "karışıklık" yüzünden Türkiye'yi 1980'lerde terk edip Cenevre'ye yerleşti. Hayati Kamhi, tam 22 yıl sonra "Türkiye'nin iyi bir noktaya geleceğini" gördüğünü belirterek Türkiye'ye dönmüştü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İş adamı Kamhi'nin cenazesi Adli Tıp'a gönderildi

    İntihar eden iş adamı Hayati Kamhi'nin cesedi, savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olayın yaşandığı villadaki incelemelerini tamamladı. Hayati Kamhi'nin cesedi, tabuta konduktan sonra cenaze aracına alındı. Ceset villadan çıkarılırken, Kamhi'nin yakınları ve villada çalışanlar gözyaşı döktü. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay sırasında Kamhi'nin eşi ile 6 ve 12 yaşındaki kızlarının da evde olduğu belirtildi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow