hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muharrem İnce'den Bülent Arınç'a gönderme

    Muharrem İnceden Bülent Arınça gönderme
    expand

    Yalova'nın köylerini gezen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Armutlu ilçesinin Kapaklı Köyüne yaptığı ziyarette eşini 15 yıl önce kaybeden 90 yaşındaki Mustafa Goncu'nun ağlayarak kendisinden eş istemesi üzerine, "Benim Ankara'da senin gibi sürekli ağlayan bir milletvekili arkadaşım var, Bülent Arınç. Ben ona senin bu derdini söylerim. Ne de olsa ağlayanın halinden ağlayan anlar" dedi.

    CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim bölgesindeki ilçe ve köyleri gezerken Armutlu ilçesinin Kapaklı Köyüne geldi. İnce, burada 15 yıl önce eşini kaybeden Mustafa Goncu'nun kendisine eş bulması isteği ile karşılaştı.

    "Bana yardım et"

    Mustafa Goncu, "Milletvekili oğlum, uygun birini bulursan evlenmek istiyorum. Bana yardım et" dedi. Goncu'nun isteği ile şaşıran İnce, "Amca, şimdi burada daha önemli işlerimiz var, bunu sonra konuşuruz" diye cevap verdi. Ancak yaşlı adam bu kez de ağlayarak isteğini tekrarladı.

    "Derdini Arınç'a söylerim"

    Milletvekili İnce, Goncu'nun ağlaması üzerine, "Benim Ankara'da senin gibi sürekli ağlayan bir milletvekili arkadaşım var, Bülent Arınç. Ben ona senin bu derdini söylerim. Ne de olsa ağlayanın halinden ağlayan anlar" dedi. İnce'nin gülüşmelere neden olan bu konuşmasından sonra Mustafa Goncu, köylüler tarafından İnce'nin yanından alındı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow