hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstiklal'de fuhuş baskını!

    İstiklalde fuhuş baskını
    expand

    İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki bir striptiz kulüpte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarını alan polis baskın yaptı. Türkçe bilmeyen ancak üzerlerinde T.C. kimliği çıkan 20'si kadın, 21 kişi gözaltına alındı.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerine, Taksim, İstiklalCaddesi üzerindeki bir striptiz kulüpte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi.

    Bunun üzerine harekete geçen ekipler, striptiz kulübe takibe aldı. Ekipler, tek giren erkeklerin yanlarında kadınla çıktığını belirledi. Kulübe bu kez iki polis memuru müşteri gibi içeri girdi.

    Masalarına davet ettikleri kadınlarla otelde fuhuş yapmak için saati 400 TL'ye anlaştı.

    Polisler dışarıda bekleyen meslektaşlarına cep telefonu ile Bayram hediyesi aldık. 'Sizde gelin' mesajı çekti. Kulüp çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polisler içeriye baskın yaptı. Kaçmaya çalışan kadınlar birer birer gözaltına alındı. Türkçe bilmeyen ve üzerlerinde T.C. kimliği çıkan 20 kadın ile işletme sahibi 1 kişi minibüslere bindirildi.

    Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, Gayrettepe'deki Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

    Kadınlar tanınmamak için yüzlerini çanta ve elleriyle gizlemeye çalıştı.

    Kadınları mağdur olarak ifadelerinin alındıktan sonra serbest bırakılacakları belirtilirken, işletme sahibinin savcılığa sevk edileceği öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow