hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Kültür Sanat Buluşmaları" ölümsüzleşti

    Kültür Sanat Buluşmaları ölümsüzleşti
    expand

    İki başarılı fotoğraf sanatçısı Erhan Yüksel ve Emre Mollaoğlu, 2010-2012 yılları arasındaki ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nı objektifleri ile ölümsüzleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüksel ve Mollaoğlu'nun "Yazdan Yaza" adını verdikleri sergi, 29 Haziran 2012 Cuma akşamı saat 19:00'da ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu fuayesinde açılıyor.

    Fotoğraf sanatçıları Emre Mollaoğlu ve Erhan Yüksel; 2010 ve 2012 yılları arasında ENKA İbrahim Betil Oditoryumu ve Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen "ENKA Kültür Sanat Buluşmaları"ndan yakaladıkları can alıcı kareleri bir araya getirerek sergiliyorlar.

    İki başarılı fotoğraf sanatçısının "Yazdan Yaza" adını verdikleri sergileri 29 Haziran 2012, Cuma akşamı MFÖ konseri öncesi saat 19:00'da ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu fuayesinde görülebilir.

    Erhan Yüksel

    Bir sonbahar sabahı İstanbul'da doğdum. Hayata her zaman farklı açılardan bakmayı sevdim, o yüzden meslek olarak mimarlığı seçtim ve İ.T.Ü'den mimar olarak mezun oldum. 2010 yılında 40 Haramiler Fotoğraf Grubu'nun kurucusu, fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz'ın fotoğraf atölyesine katıldım ve kendimi bir anda fotoğrafın büyülü dünyasında buldum. Hayatıma kattığım farklı bir renk olan fotoğraf tutkum böylece alevlendi. Muammer Yanmaz ile önce başlangıç seviyesinde Harami, sonra ileri seviyede Pro harami oldum ve şimdi de Yüz Kumbarası Projesi'nde Harami fotoğrafçı olarak bu tutkumun peşinden koşuyorum. Özellikle insanların içinde olduğu yaşamı fotoğraflamayı, çokça keyifli, zaman zaman hüzünlü duyguları yakalayarak arkasındaki hikayeyi ve ruhu fotoğraflarımda yansıtmayı seviyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emre Mollaoğlu

    Mesut'tan olma, Nilgün'den doğma. İkna kabiliyeti doğuştan, jeofizik bilgisi okuldan, gülümseyen yüzü EGE'den… Hayatın en değerli anlarını hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan hafızasına kazımak istedi hep. Fotoğraf aşkı da belki bu yüzden… O, hayatı akışına bırakanlardan değil, ince ince planlayanlardan. Bu mottosu, fotoğraf tutkusu için de geçerli. Fotoğrafın anı donduran bir pause modu değil, anı yakalayan, hikayeleri anlatan bir iletişim sanatı olduğunu düşünüyor. Ve o AN'ları en güzel şekilde yansıtmak için çalışıyor. Bu amaçta yolunun keşiştiği Muammer Yanmaz ve 40 Haramilerle pozluyor hayatı şu sıralar, bazen uzun bazen kısa.
    .

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow