hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Charlie Sheen'in dönüşü muhteşem oldu

    Charlie Sheenin dönüşü muhteşem oldu
    expand

    Charlie Sheen'in yeni dizisi 'Anger Management' ın ardı ardına yayınlanan iki bölümü, 5,4 milyonun üzerinde Amerikalı tarafından izlenerek rekor kırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alkol problemi ve özel hayatındaki uygunsuz davranışları gerekçe gösterilerek oynadığı 'Two and A Half Man' adlı diziden kovulan Charlie Sheen, yeni dizisiyle Amerikan kablolu yayın tarihinin izlenme rekorunu kırdı.

    Başarılı komedi dizisi 'Two and A Half Man'in başrol oyuncusu olmasına karşın, özel hayatında ardı arkası kesilmeyen skandalları ve alkol sorunu nedeniyle yapımcıların işine son verdiği Charlie Sheen, buna rağmen popülaritesini hiç kaybetmedi. Televizyon röportajlarından dergi kapaklarına,  medya Sheen'in şöhretini diri tutmasına ciddi anlamda yardımcı oldu. 

    Ünlü aktör, bu yılın başında ünlü eğlence kanalı FX'te yayınlanacak bir sit-com için yapılan teklifi kabul edip dizinin çekimlerine haberleri yayıldığında, Sheen'in aynı parıltılı günlere dönebileceğini hiç kimse tahmin etmediği gibi, sonucun fiyasko olacağı yönündeki yorumlar da ayyuka çıkmıştı.

    Dizinin 2 bölümü birden geçtiğimiz gün FX kanalında arka arkaya yayınlanarak görücüye çıktı. Charlie Sheen'in sıradışı yöntemlerle hastalarına öfke kontrolü terapisi uygulayan bir doktoru canlandırdığı 'Anger Management', Amerikan kablolu yayın tarihinin rekorunu kırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    5.4 milyonun üzerinde Amerikalının izlediği dizi, devamı için onay almakla kalmadı, daha şimdiden sezonu garantilemiş oldu.

    Charlie Sheen'in bu görkemli dönüşün keyfini çıkardığı verdiği röprotajlardan da anlaşılıyor. Hemen her fırsatta işine son veren eski yapımcılarına göndermelerde bulunan aktörün, eline geçen bu yeni fırsatı da kaybetmemek için özel hayatına çeki düzen vereceği yorumları yapılıyor.

    Kaynak: DW

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow