hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    10. bölüm fragmanı Meryem 9. bölümün ardından izleyiciyle buluştu

    10. bölüm fragmanı Meryem 9. bölümün ardından izleyiciyle buluştu
    expand

    Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı genç kızın babasının konuşarak geçmişle ilgili bir şeyler açıklayacağını gösterdi. Öte yandan Burcu'ya düzenlenen saldırıyı gören Güçlü ona yardım etmek isterken silahların hedefinde olacak ve beklemediği bir anda patlayan silah kendisini karnından yaralayacak. İşte Meryem dizisinin 27 Eylül Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yaşananlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meryem son bölümde iki polisin birden yaralanması dikkatlerin yeniden Savcı Oktay'a çevrilmesine neden oldu. Oktay'ın hatalı davranışlarını birer birer gün yüzüne çıkarmaya kararlı olan Savaş, düşmanının yakasına yapışmıştı. Gelecek bölümde ise kendisini ele vermemesi için Meryem'le konuşmak istediğini dile getiren Savcı Oktay oldukça sert bir cevap aldı

    .

    MERYEM 9. BÖLÜM ÖZETİ

    Beliz, Oktay ile genç kızın konuşmalarına hastanedeyken tanık olmuştu. Oktay, suçu üstlenen kıza hala aşık olduğunu ve peşini bırakmayacağını dile getirmişti. Masum olan kız bu ilişkiye devam etmek istememesine karşı onu zorlamaya çalışmıştı. Beliz duydukları karşısında büyük bir üzüntü duymuş, onu bu ilişkinin dışında bırakabilmek için plan yapmıştı. Oktay’ın annesinin yardımıyla, Oktay’a tuzak kurmuş ve gece birliktelerken genç kızın baskınına uğramışlardı.

    SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Genç kız gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar. Oktay’a karşı azalan güveni iyice biten masum kız, kendisini kandırmasını kabullenemez. Yaşananlar nedeniyle çektiği acı, Oktay’ın yüzünde tokat olarak patlar. Akça, Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazada artık Savaş’ın daha fazla acı çekmesini istemez. Gerçekleri açıklamak için M. Akça ile Savaş bir araya gelirler. Genç kız, masumların daha fazla zarar görmesini istemediğini belirtir. Savaş’ın da masum olduğunu ve kazanın arkasında yatan gerçeklerin farklı olduğunu ima eder.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan Burcu ile Güçlü, kazanın ayrıntılarını bulmaya devam ederler. Buldukları kanıtlar, kaza gecesi olanları aydınlatmaya başlar. İkilinin kaza gecesine dair kanıtları araması, birilerini rahatsız eder. Gece yarısı Burcu, sokak ortasında öldüresiye dövülür. Güçlü, yardımına koşsa da silah patlar ve Güçlü, ölümün soğuk nefesini hissetmeye başlar.

    Meryem, heyecanla beklenen bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow