hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Red Hot Chili Peppers biletleri satışta

    Red Hot Chili Peppers biletleri satışta
    expand

    8 Eylül Cumartesi akşamı Santralistanbul'da sahne alacak olan rock müziğin efsanevi ismi Red Hot Chili Peppers biletleri satışa çıktı. Konserin biletleri rekor satışa imza atıyor.

    Pozitif Live tarafından düzenlenen, 8 Eylül Cumartesi akşamı santralistanbul'da müzikseverleri muhteşem bir konser bekliyor.

    İstanbul'a ilk defa gelen Red Hot Chili Peppers, dünya çapında yaklaşık 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında İstanbullu müzikseverler ile buluşacak.

    Yılın en çok konuşulacak rock konserinin biletleri Biletix'ten satışa sunuldu.

    Satışa girdiği andan itibaren bir saat içinde yaklaşık 10 bin bilet satışı gerçekleşen Red Hot Chili Peppers İstanbul konseri biletlerine ilgi giderek artıyor.

    Biletix gişelerinde kuyruklar oluşurken, Twitter'da üst üste trending topic olmayı başaran Red Hot Chili Peppers konser biletlerinin kısa zamanda tükeneceği öngörülüyor.

    Bilet fiyatları şöyle:


    * Diamond Platform Sağ & Sol - 850.00 TL
    * Platinum Ring - 600.00 TL
    * Golden Ring - 400.00 TL
    * Kategori 1 - 150.00 TL
    * Kategori 2 - 125.00 TL
    * Kategori 3 - 75.00 TL

    En başarılı rock gruplarının arasında


    7 Grammy ödüllü ve multi-platinum sahibi Red Hot Chili Peppers, tarihteki en başarılı rock gruplarının arasında gösteriliyor.

    Bugüne kadar 60 milyonun üzerinde albüm satışına imza atan grup, "en iyi rock albümü", "en iyi rock sanatçısı", "en iyi rock performansı" gibi birçok dalda Grammy ödülü kazandı.

    Radyolarda en çok çalınan parçalar sıralamasında üst sıralarda yer alan grubun parçaları arka arkaya toplam 81 hafta 1 numara kalmayı başardı.

    Rock, punk ve funk üçlemesinden oluşturdukları eşsiz sound ile kategorilerinden sıyrılmayı başaran grup, bu sound'un yanı sıra sahnede sergiledikleri sürpriz performanslar ve etkileyici sahne kostümleriyle de farklarını ortaya koymayı başarıyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow