hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    One Love'da Pulp rüzgarı esecek

    One Loveda Pulp rüzgarı esecek
    expand

    Efes Pilsen tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da 11’incisi düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl yine yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Festival'de Pulp, Selah Sue ve Kimbra sahne alacak.

    Bugüne kadar dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan festivalin bu yılki ilk sürprizleri arasında Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp, neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra ve soul, reggae, funk ve hip hop tarzlarının harmanından oluşan eşsiz bir sounda sahip, son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue festival coşkusunu zirveye çıkaracak.

    Pozitif Live tarafından gerçekleştirilecek Efes Pilsen One Love Festival’de 90’lı yıllara damgasını vurmuş, Brit-Pop akımının kurucularından biri olarak görülen Pulp, uzun bir aradan sonra orijinal kadronun bir arada olduğu çok özel turne kapsamında, diskografisinin “best of” başlığındaki parçaları bu festivalde seslendirecek.

    Avustralyalı sanatçı Gotye ile birlikte kaydettiği "Somebody That I Used to Know" isimli parça ile uluslararası bir fenomene dönüşen Kimbra, ve “Raggamuffin” ve “Fyah Fyah” gibi büyük hitlerle müzik listelerini alt üst eden Selah Sue, festival katılımcılarına muhteşem bir deneyim yaşatacak.

    Efes Pilsen One Love Festival’de bugüne kadar 72 grup ve 1459 sanatçı ağırlandı. Geçen sene Suede, Manic Street Preachers, Editors, Happy Mondays, Cake ve Nneka’nın sahne aldığı festivale iki günde toplam 30 bin müziksever katıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow