hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jolly Joker Sezona Hızlı Başladı!

    Jolly Joker Sezona Hızlı Başladı
    expand

    Jolly Joker İstanbul 14 Eylül Cuma gecesi kapılarını Zakkum ile açtı. Kalabalık bir kitlenin izlediği konserde Zakkum etkileyici sahne performansı ile göz doldurdu.

    Ankaralı grup, İstanbul'da olmanın kendileri için harika bir deneyim olduğunu söyleyerek Jolly Joker İstanbul'un kariyerlerindeki önemli yerini vurguladı.

    Grup yaklaşık 3 saatlik performansları esnasında sevilen şarkılarını dinleyicileri ile birlikte söyledi.

    Önümüzdeki Haftanın Konserleri

    Jolly Joker İstanbul Temmuz başında kapılarını kapatarak yaz boyunca teknik ve sanatsal yeniliklerle sezona hazırlandı. Açılış konserleriyle sevenleriyle hasret gideren Jolly Joker İstanbul bu hafta da güzel konserlerle müzikseverleri bekliyor.

    14 Eylül Cuma Zakkum ve 15 Eylül Cumartesi Yaşar ile açılışını yapan Jolly Joker İstanbul sezona hızlı girdi.

    Jolly Joker İstanbul 20 Eylül Perşembe Tibet Ağırtan, 21 Eylül Cuma Emre Aydın ve 22 Eylül Cumartesi Fettah Can ile yola devam ediyor.

    20 Eylül Perşembe Tibet Ağırtan: Sanatçı, son albümü 'Kıskaç'ın tanıtımını yapacağı konserde klasik parçalarını da seslendirecek.

    Mavi Sakal grubunun kurucu üyesi ve solisti olan Ağırtan sadık dinleyicilerinin yanı sıra iyi müzik sevenleri de konserine bekliyor.

    21 Eylül Cuma Emre Aydın: Son dönem pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Emre Aydın sezonun ilk konserini Jolly Joker İstanbul'da veriyor.

    22 Eylül Cumartesi Fettah Can: Türkiye pop müziğinin son dönemli en sevilen isimlerinden olan Fettah Can hit şarkılarıyla sahnede olucak.

    Sonraki Konserler: 26 Eylül Çarşamba Eren Sandal, 27 Eylül Perşembe Sattas, 28 Eylül Cuma Flört, 29 Eylül Cumartesi Levent Yüksel.

    J
    olly Joker Ankara sahnesi Eylül ayı programı ise: 21 Eylül Cuma Fettah Can, 22 Eylül Cumartesi Yaşar, 28 Eylül Cuma Cem Adrian, 29 Eylül Cumartesi Volkan Konak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow