hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kratos, geri dönüyor

    Kratos, geri dönüyor
    expand

    Herhalde şu aralar PS4 sahiplerine “en çok beklediğiniz oyun hangisi?” sorusu yöneltilse, alınacak olan cevap yeni God of War oyunu olacaktır. PlayStation 2’de başlayan efsane seri, yoluna PlayStation 3 ve ardından da PlayStation 4’te devam etmişti. Kratos’un hikayesine tanıklık ettiğimiz orijinal üçleme haricindeki diğer GoW oyunları ise beklentilerin biraz altında kalmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    God of War 3’ü oynayıp bitirenlerin de hatırlayacağı üzere oyun malakta bir yerde kalmıştı. Yani Kratos’a ne olduğu tam olarak belli değildi. SantaMonica’nın yeni God of War oyununu duyurmasıyla birlikte bu soru da yanıtını bulmuş oldu.

    Yeni God of War oyunu, seriyi takip edenlerin alışık olduğunun dışında bir atmosfere sahip olacak. Zira biz Kratos’u genel itibari ile Yunan mitolojisindeki isimlerle mücadele ederken seyrediyorduk. Şimdi ise yolumuz İskandinav mitolojisindeki varlıklarla kesişecek.

    Sizlerin de takdir edebileceği üzere İskandinav mitolojisi, Yunan mitolojisi kadar bilinen bir maziye sahip değil. Zira Yunan mitolojisindeki tanrıları ya da yaratıkları herkes öyle ya da böyle mutlaka duymuştur. Fakat aynı şeyi İskandinav mitolojisi için söylemek pek de doğru olmaz.

    Bu durumun az çok farkında olan yapımcı stüdyo, İskandinav mitolojisinde bulunan yaratıkları tanıtan videolar yayınlama kararı almıştı. İşte o videolara bir yenisi daha eklendi. Revenant isimli yaratığı tanıtan, Manifestation of the Revenant isimli videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow