hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ozan Tufan'dan Vardar itirafı

    Ozan Tufandan Vardar itirafı
    expand
    KAYNAKAA

    Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan Süper Lig'in 7. haftasında yarın karşılaşacakları Akhisarspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, Vardar maçına da değindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisa temsilcisinin teknik direktör Okan Buruk yönetiminde iyi bir çıkış yakaladığını belirtti.

    Okan Buruk'un çok iyi taktik anlayışı var

    Okan Buruk'u genç milli takımlardan tanıdığını aktaran 22 yaşındaki futbolcu, "Okan hoca benim için ağabey gibidir. Ona rakip olmak güzel olacak. Çok genç bir isim olmasına rağmen çok iyi taktik anlayışı var. Gerçekten takıma yansıyor bu. Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları için her zaman bir korku, tehdit göreceklerdir. Manisa'ya öz güvenimiz yüksek gideceğiz. Amacımız Akhisarspor karşısında 3 puan almak. Manisa'dan galibiyetle dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    Fenerbahçe'de Neto, Janssen ve Eljif Elmas imza attı

    Çok iyi bir kamp dönemi geçirmelerine rağmen sezona kötü başladıklarını hatırlatan Ozan Tufan, şunları kaydetti:

    "Sezon başı istediğimiz galibiyetleri elde edemedik. Bu bizim için üzüntü verici. Çok çalışıyorduk ama karşılığını galibiyet olarak alamıyorduk. Takım içinde toplantı yaptık, birbirimize sarıldık ve arkadaşlığımızı pekiştirdik. Bunu da son Beşiktaş maçında gördünüz. Bu maçlar öz güvenimizi yerine getirdi. Şu an çok iyi bir durumdayız. Akhisarspor maçını da galibiyetle tamamlamak istiyoruz."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vardar maçında adaptasyon sıkıntısı yaşadık

    Ozan Tufan, sezon başında UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedon temsilcisi Vardar'a elenmelerinin kendileri için de kötü olduğunu anlattı.

    Vardar'a karşı sezon başında oynamalarının sıkıntısını yaşadıklarını dile getiren Ozan, "Sezon başında adaptasyon süreci devam eder. Vardar maçı sezon başına denk geldi. Biz adaptasyon sürecinde sıkıntı yaşadık. Sahaya istediklerimizi yansıtamadık. Takım olarak oynamamız gerekirken, işi bireysele dökünce üzüntülü bir sonuç aldık. Kimse bunu istemiyordu. Takım olarak oynamaya devam etmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow