hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ayşe Özyılmazel annesine patladı!

    Ayşe Özyılmazel annesine patladı
    expand

    Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu Oya Germen'di. Oya Germen, Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran hakkında açıklamalarda bulundu. Ayşe Özyılmazel ise annesine tepkisini Twitter'dan gösterdi.

    Ayşe Özyılmazel kızgınlığını Twitter adresinden "Artik bıktım, annem bile olsa kimsenin beni korumasını, savunmasını, özel hayatım hakkında konuşmasını istemiyorum, istemedim. Ancak ne yapsam, ne kadar rica etsem engel olamıyorum. Belki de annelik duygusundan oluyor bunlar. Ancak sabahtan beri son derece üzgünüm" sözleriyle belirtti.

    Ardından ise bebek aldırdığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Ayşe Özyılmazel iddiaları sert bir dille yalanladı ve meydan okudu. Ayşe Özyılmazel haber yapan kişiye "Utanmıyor musun kardeşim. Bu ne rezillik. Bu mu bomba haber. Ayıp. Hadi çıksın kaynağını yüzüme söylesin. Hadi hodri meydan" sözleriyle karşılık verdi.

    İşte Ayşe Özyılmazel'in o tweetleri...

    @ayseozyılmazel

    Artik biktim, annem bile olsa kimsenin beni korumasini, savunmasini, ozel hayatim hakkinda konusmasini istemiyorum, istemedim.

    @ayseozyılmazel

    Ancak ne yapsam, ne kadar rica etsem engel olamiyorum. Belki de annelik duygusundan oluyor bunlar. Ancak sabahtan beri son derece uzgunum.

    @ayseozyılmazel

    Korunmak istemiyorum. Koruyayim derken bazen sevdiklerimize zarar da verebiliriz degil mi? Ne yasadiysam brn yasadim, iste o kadar.

    @ayseozyılmazel

    Unutmak ve devam etmek istiyorum. Tam yeni bir sayfa acmisken kullenen konularin yeniden acilmasina dayanamiyorum. Artik gucum kalmadi.

    @ayseozyılmazel

    Annemin bana sevgisi tartisilmaz elbette. Benim de ona ancak lutfen bunlari planlanmis hareketler olarak algilamayin. Konusma dedim

    @ayseozyılmazel

    Dayanamadi, anne sevgisi anne koruma icgudusu.

    @ayseozyılmazel

    Ve ayakligazetede bomba haber yapan arkadasa sesleniyorum; cok yakin kaynagina gore cocuk aldirmisim. Kimmis o kaynak? Hani ispati?

    @ayseozyılmazel

    Utanmiyor musun kardesim. Bu ne rezillik. Bu mu bomba haber. Ayip. Hadi ciksin kaynagin yuzume soylesin. Hadi hodri meydan.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow