hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Türkeş, Bodrum tatilinde

    AK Partili Türkeş, Bodrum tatilinde
    expand

    MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum'da eski manken Ebru Şancı ile tatildeyken objektiflere yakalandı. Benzer şekilde Bodrum tatili basına yansıyan BDP'li Bengi Yıldız, ağır eleştiriler almış ve partisince 1 yıl cezalandırılmıştı.

    En son İdo’yla anılıyordu

    MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in oğlu ve AKP İstanbul milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum’da tatil yapıyor. Türkeş, önceki gün Türkbükü’nde, uzun süre Said Kaddafi’nin sevgilisi olarak gündemde kalan, son dönemde de adı İdo Tatlıses ile anılan Ebru Şancı ile birlikteydi.

    Gün boyunca ayrılmadılar

    Maçakızı Otel’in iskelesinden denize giren Ahmet Kutalmış Türkeş ile Ebru Şancı, suda sürekli birbiriyle şakalaştı, kahkahaları plajda yankılandı. İkili sudan çıktıktan sonra da yan yana şezlonglara uzanıp birlikte güneşlendi.

    BDP'li Yıldız da Bodrum tatilinde görüntülenmişti

    Önceki yılda BDP milletvekili Bengi Yıldız bir kadınla birlikte Bodrum'da bira içerken görüntülenmiş, partisindeki görevlerinden 1 yıl süreyle uzaklaştırılarak cezalandırılmıştı. Türkeş'in de benzer şekilde görüntülenmesi, Yıldız'ın durumunu hatıra getirdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow