hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Savcının oğlu serbest bırakıldı

    Savcının oğlu serbest bırakıldı
    expand
    KAYNAKSerpil KIRKESER - Çağatay KENARLI/İSTANBUL,(DHA)

    Ataköy'de 9 katlı hakim ve savcı lojmanın 7. katından ateş açarak 2 kişinin yaralanmasına neden olan Bakırköy Cumhuriyet Savcısı A.G.'nin 20 yaşındaki oğlu G.S.G. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tarafları ve tanıkların anlatımına göre olay şöyle gelişti.  G.S.G, dün akşam kız arkadaşıyla Ataköy'de bulunan bir parkta oturduğu sırada, hemen yan kafede bulunan bir kişi ile aralarında 'dik bakma' meselesi yüzünden tartışma başladı.

    Ataköy'de binadan parka ateş açıldı: 2 yaralı

    Tartışmaya kafe çalışanları da dahil oldu. G.S.G. kafe çalışanları tarafından darp edildi. Çalışanlar bu sırada sandalyelerle de vurdular. Bunun üzerine G.S.G kaldıkları lojmana gitti. G.S.G.  7. kattaki evin balkonundan parka doğru rastgele ateş etti. Olayda 2 kişi saçma isabetiyle yaralandı. Olay yerine de polis ve savcı geldi. Savcı eşliğinde evde arama yapan polisler, kuru sıkı tabancaya ve dolu av fişeğine el koydu. G.S.G'nin kullandığı belirtilen pompalı tüfek evde bulunamadı. Parkta yapılan incelemede de boş av fişeği bulundu. Şüpheli G.S.G. polisteki ifadesinde  kuru sıkıyla ateş ettiğini iddia ettiği öğrenildi. 

    4 kafe çalışanı da serbest bırakıldı

    Şüpheli G.S.G. dün akşam emniyetteki işlemlerinin ardından Nöbetci Bakırköy Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Öte yandan G.S.G.'yi darp ettiği belirtilen ve gözaltına alınan  4 kişi de ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturması  devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow