hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray çıldırdı: 8 milyon euro daha... Transfer haberleri 30 Haziran

    Galatasaray çıldırdı: 8 milyon euro daha... Transfer haberleri 30 Haziran
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Transferin en hareketli takımı Galatasaray'da Maicon, Belhanda ve Gomis'in gelmesinin ardından gözler sol bek, sağ bek ve ön libero pozisyonlarına çevrildi. Kulüp başkanı Dursun Özbek de transferlerin devam edeceği müjdesini verdi. Bu arada Sneijder cephesinde sıcak gelişmeler oluyor. Asıl bomba ise Lemina. Sarı-kırmızılılar 8 milyon euro'luk bir öneriyle Juventus'un kapısını çaldı. İşte Galatasaray'ın transfer haberleri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da Wesley Sneijder, Hakan Balta ve Nigel de Jong'un Slovakya'da yapılacak hazırlık kampına katılmayacaklarının açıklanması bu üç futbolcunun da takımdan gönderileceği iddialarını kuvvetlendirdi.

    Üç önemli transferi tamamlayan Galatasaray'da sıradaki isim ön libero pozisyonuna olacak. Bu konuda Juventus'lu Lemina ile Roma'lı Vainqueur isimleri öne çıkıyordu. Ancak Sarı-kırmızılı ekibin gözünü kararttığı ve Lemina'yı transfer etmek için 8 milyon euro önerdiği iddia edildi. Ön libero pozisyonunda oynayan futbolcuyla Arsenal da ilgileniyor.

    Galatasaray'da gelenler ve gidenler

    Galatasaray'ın Juventus'la ilişkisi Lemina'yla sınırlı değil, Asamoah için de Galatasaray teklifini İtalyan kulübüne iletti. 

    Sağ bek için Galatasaray'ın ilgilendiği Corchia için ise Sevilla ismi öne çıkmaya başladı. Sevilla, Belhanda transferi sırasında da araya girmiş ancak başarılı olamamıştı

    Sneijder'ın menajeri açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da Wesley Sneijder dönemi sona ermek üzere... Yıldız oyuncunun menajeri Guido Albers, oyuncusunun önceliğinin Sampdoria olduğunu söyledi ve ayrılığın çok yakın olduğunu ima etti. İtalyan basınına konuşan Albers, "Önümüzde birçok çzöüm var. Bunlardan ilki Sampdoria. Wesley gittiği her takımda taraftarın gönlünü kazandı, bu yüzden İtalya'da başka bir takımda oynaması sorun olmayacaktır." şeklinde konuştu. Bu arada sosyal medyada Sneijder'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow