hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Carvalhal: "Daha turu geçmedik"

    Carvalhal: Daha turu geçmedik
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Braga karşısında deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını, ancak henüz turu geçmediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Carvalhal, 2-0 kazandıkları maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, iki bölümü olan bir maç oynadıklarını ifade ederek, "İlk bölümü iyi bir şekilde geçirdik ama daha turu geçmedik. Bugün kazandık, çünkü rakibe saygı duyduk ve dirençliydik. Aynı saygıyı ve direnci ikinci maçta da gösterip turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

    Bütün oyuncularını tebrik ettiğini belirten Carvalhal, bu galibiyetin onların sayesinde geldiğini ifade etti.

    Quaresma'yı forvet oynatmasıyla ilgili bir soruya Carvalhal, "Hocalar karar almak için o görevde bulunurlar. Bu kararları almak bazen zordur. Maçın skoruna göre 'Quaresma neden forvet oynadı' diye bir soru gelebilirdi. Takımımız için en doğru karar neyse onu almaya çalıştık. Quaresma'nın diğer arkadaşları gibi kazanma arzusu üst düzeydeydi" yanıtını verdi.

    Oynadıkları maçlar arasındaki zaman aralığının kısa olmasından yakınan Carvalhal, "Bu, çok zor bir şey. Minumum dinlenme süresini verdiğinizde zaten futbolcular bunun karşılığını veriyor. Futbolcularım, bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışıyor" dedi.

    Uzun süredir taraftarlarına hasret kaldıklarını vurgulayan Carvalhal, "Bu pazar taraftarımızla yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyacağız. Hepsini çok özledik ve pazar günü onları tribünde görmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

    -Quaresma: "İyi mücadele ettik"-

    Ricardo Quaresma ise iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Ancak her şey bitmedi. Daha ikinci maç var. Rövanşta da iyi mücadele edip turu geçmek istiyoruz" dedi.

    Portekizli futbolcu, Portekiz basınında parasını alamadığı için Beşiktaş'tan ayrılmak istediği yönünde haberler çıktığının söylenmesi üzerine, "Ben kimseye açıklama yapmadım. Artık biraz saygı bekliyorum, herkes istediğini yazıyor" diye konuştu.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow