hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    City'nin gözü van Persie'de

    Citynin gözü van Persiede
    expand

    İngiltere Premier League lideri Manchester City'nin menajeri Roberto Mancini, Arsenal'ın golcü futbolcusu Robin van Persie ile ilgilendiklerini doğruladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sadece kendilerinin değil, bütün iyi takımların 28 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla ilgilendiğini belirten İtalyan teknik adam, "Van Persie, şu anda Avrupa'da Messi, Ronaldo, Agüero ve Balotelli ile birlikte en iyi golcülerden biri. Olağanüstü bir golcü ama sanırım Arsenal'da kalacak" diye konuştu.

    Londra ekibinin Hollandalı futbolcuyu kaybetmesi halinde büyük problem yaşayacağını savunan Mancini, "Arsenal büyük takım. Van Persie'nin takımıyla yeni sözleşme imzalayacağını düşünüyorum. Arsenal, bu yaz alacağı iyi futbolcularla kadrosunu güçlendirip gelecek sezon şampiyonluk için mücadele edecektir" dedi.

    Manchester City, daha önce Arsenal'da forma giyen Samir Nasri, Gael Clichy, Kolo Toure ve Emmanuel Adebayor'u renklerine bağlamıştı.

    Londra ekibiyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Robin van Persie, bu sezon toplam 32 gol atma başarısını gösterdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow