hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Gökçek Ankaragücü'nü bitirmek istiyor"

    Gökçek Ankaragücünü bitirmek istiyor
    expand

    Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'in Ankaragücü'nü bitirmek istediğini öne sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, "Maalesef kulübümüze yönelik 'linç kampanyası' tüm hızıyla sürüyor" dedi.
     
    Hancıoğlu, yazılı açıklamasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlunu Ankaragücü Kulübü'ne başkan yaptığı genel kurulun mahkeme kararıyla yok hükmünde sayıldığını hatırlattı.

    Gökçek'in o günden sonra Ankaragücü Kulübü'nü batırmak için yazılı ve görsel basında sürekli "Ankaragücü bitti, tarih oldu" söylemleriyle linç kampanyasına devam ettiğini belirten Hancıoğlu, "Maalesef kulübümüze yönelik 'linç kampanyası' tüm hızıyla sürüyor" ifadesini kullandı.

    Hancıoğlu, son olarak dün akşam Gökçek yönetiminde mali asbaşkan olarak görev yapan Ayhan Atalay'ın ağabeyine ait bir kağıtçılık firmasının kulübe icra gönderdiğini kaydederek, açıklamasına şöyle devam etti:

    "Kulübe icra geliyor ve malzemeleri götürüyor. Bu malzemeleri icra yoluyla götürürken acaba hiç mi vicdanları sızlamadı? Kulübümüzle hiçbir ilişkisi olmayan bu firma niçin kulübümüze 650 bin liralık çek veriyor? Bu ödemenin karşılığı mallar nerede? Kulüp bu kadar nasıl borçlandırılıyor? Getirildiğimiz durumdan dolayı bütün Türkiye bize sahip çıkarken burada gerekli ilgiyi göremiyoruz. Cumartesi günü deplasmanda yapacağımız Bursaspor maçında bizi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Recep Altepe misafir ederek manevi olarak da takımımıza katkıda bulunurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek, şehrinin takımı olmasına rağmen Ankaragücü'nü bitirmek istemesi hangi akla ve vicdana sığıyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow