hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalçın Karadeniz adaylıktan çekildi

    Yalçın Karadeniz adaylıktan çekildi
    expand

    25 Mart'ta yapılacak olan Beşiktaş olağan kongresinde başkanlığa adaylığını koyan isimlerden Yalçın Karadeniz adaylıktan çekildiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    25 Mart'ta yapılacak Beşiktaş Olağanüstü seçim kongresine başkan adayı olarak gireceğini açıklayan Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, "Sayın Onursal Başkanımı üzmemek ve yanlış anlamayı düzeltmek adına ve de bu durumun devamı etik olmayacağından Başkanlık adayı müracaatimi geri çektiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum" dedi.

    Karadeniz, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın basın ve medya kuruluşlarına 12 Mart 2012 tarihli açıklamasında, "Kulübümüzde yeni bir başkan ve yönetim kurulu seçim süreci yaşanmaktadır. Tüzük gereği şu anda yönetim sorumluluğunu üstlenen Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz etrafında birleşilmesini tavsiye ediyorum. Geçmiş yıllarda yöneticilik deneyimi kazanmış ve tanıdığımız bir arkadaşımızın camiamızı kucaklayacağına ve toplayacağına inanıyorum" açıklaması ile şahsımı ismen göstermiş olması nedeniyle Sayın başkanımın açıklamasını emir kabul ederek 25 Mart 2012 günü yapılacak olağanüstü Genel kurulunda BJK Başkan adayı olduğumu henüz hiç kimsenin aday olmadığı 13.03.2012 günü açıklamış ve 14.03.2012 günü listemi Divan kuruluna teslim etmiş ve Başkan adayı olmuştum.

    Bu defa sayın Onursal Başkanımızın açıklamasından 3 gün sonra 15 Mart 2012 günü haber ajanslarına, "Tarafsızlık ilkesinden konumum gereği taviz vermem. Bunun için yanlış anlaşılmaktan doğan üzüntülerimi tüm spor kamuoyu ile paylaşırım" ifadesinden şahsımı işaret ettiği şeklindeki açıklamasını yalanladığı ve kullanıldığını açıklaması karşısında, "Sayın Onursal Başkanını üzmemek ve yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına ve de bu durumun devamı etik olmayacağından Başkanlık adayı müracaatimi geri çektiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow