hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid antrenman maçını farklı kazandı!

    Real Madrid antrenman maçını farklı kazandı
    expand

    Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında Real Madrid, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Apoel'i 5-2 yenerek tur atladı. Real Madrid yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu.

    Güney Kıbrıs’ta çok rahat bir oyunla rakibini 3-0 mağlup eden Real Madrid, evinde de işi ilk yarından bitirmek istiyordu. Başkent temsilcisinde Nuri Şahin ve Hamit Altıntop da ilk 11’deydi.

    Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi 26. dakikada golü buldu. Marcelo’nun ortasında Higuain’in kafasından seken topa arka direkte kolay bir dokunuş yapan Ronaldo takımını öne geçirdi.

    37. dakikada yine Marcelo ile etkili geldi Real Madrid. Ama bu sefer bitiren Kaka oldu ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

    İkinci 45 dakikaya Real Madrid biraz temposuz başladı. 67. dakikada ise konuk takımın golü geldi. Ailton’dan pası alan Manduca farkı bire indirdi. Golden beş dakika sonra Güney Kıbrıs temsilcisi golle bir kez daha burun buruna gelse de skoru değiştiremedi.

    Son 15 dakikada ise tempo tavan yaptı. 76. dakikada Cristiano Ronaldo yine enfes bir frikik golü atarken 80. dakikada Callejon farkı üçe çıkardı.

    82. dakikada ise Hamit'in Adorno'yu düşürmesiyle Apoel penaltıyı kazandı. Solar'nin golü ile skor 4-2'ye geldi. 84. dakikada Angel Di Maria nefis bir dokunuşla gol sağanağını ve maçı bitiren golün altına imzasını attı: 5-2.

    Kaynak: Eurosport
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow