hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Albayrak: "Bir daha yapılmamasını diliyoruz"

    Albayrak: Bir daha yapılmamasını diliyoruz
    expand

    Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, "Biir daha yapılmamasını dilediğimiz bu play-off sisteminin, hiç kimsenin burnu kanamadan, kalbi kırılmadan, sahada olanlar sahada kalacak şekilde geçmesini diliyorum" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu fikstür çekimi tamamlanırken, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, centilmenlik içinde maçlar geçmesini istediklerini söyledi.


    Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, "Tüm takımlara başarılar diliyorum ve centilmence maçlar geçmesini temenni ediyorum. Türkiye'de ilk kez uygulanan play-off sisteminin ilk maçlarını yapacağız. Tüm taraftarların sakin olmasını, sadece takımlarını desteklemelerini istiyor, televizyon başında izleyen insanların da statlardaki çocukları için endişe duymadığı karşılaşmalar olmasını diliyorum" dedi.


    Maçlar öncesi yöneticilerin de olumlu demeçler vermesi gerektiğini dile getiren Albayrak, "İlk uygulaması olan ve bir daha yapılmamasını dilediğimiz bu play-off sisteminin, hiç kimsenin burnu kanamadan, kalbi kırılmadan, sahada olanlar sahada kalacak şekilde geçmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fikstüre göre son maçlarını ezeli rakipleri Fenerbahçe ile rakip sahada yapacak olmalarının hatırlatılması üzerine, "Buraya gelmeden önce yönetici arkadaşlarım ve Fatih Terim hocamla da konuştuk. Bu maçlar oynanacak. Önce olur veya sonra olur" diye konuştu.

    Albayrak, Felipe Melo'nun durumunun ne zaman netlik kazanacağı konusunda ise Fatih Terim'in raporunu beklediklerini sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow