İndex

Chelsea'den Pep'e: "Aklından geçen fiyatı söyle"

Chelsea'den Pep'e: "Aklından geçen fiyatı söyle"

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Pep Guardiola’nın Barcelona’yı bırakması halinde, Chelsea’nin İspanyol teknik direktörü takımın başına getirmek için istediği fiyatı ödemeye hazır olduğu belirtildi.

(Metin Güneş / CNN TÜRK / Londra) -- Gözde teknik direktörün futbola biraz ara vermek istediği belirtilirken, Chelsea’nin milyarder sahibi Abramoviç böyle düşünmüyor.

Roman Abramoviç, Pep Guardiola’yı uzatmalı izin fikrinden vazgeçirip Chelsea’nin başına getirebilmek için  kesenin ağzını açtı.

Guardiola’nın İspanyol devi Barcelona’yı terkedeceğini açıklaması beklenirken, İsopanyol teknik direktörün uzatmalı tatil planlarını ertelemesi için biribiriyle yarışacak kulüplerin başında Chelsea geliyor.

Sezon içinde Andre Villas-Boas’ı kovan Abramoviç’in bir numaralı hedefi Guardiola oldu ve şimdi İspanyol teknik direktörü doğrudan Stamford Bridge’e getirmek için çok sıfırlı bir kontrat teklif etmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Dün Barcelona başkanı Sandro Rossel ile bir görüşme yapan Guardiola’nın, görüşmede bu hafta sonundan itibaren uzatmalı bir izne çıkmaya ihtiyacı olduğunu söylediği belirtiliyor.

Guardiola’nın bugün oyuncularına planlarıyla ilgili bilgi vereceği ama son kararını biraz daha düşüneceğini söylemesi bekleniyor.



İlgili Konular » La LigaChelseaBarcelona FCdiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Hangi kedi türüsünüz?
En sevmediğiniz ses nedir?





Devam