İndex

Beşiktaş'a Almeida ve Sivok müjdesi

Beşiktaş'a Almeida ve Sivok müjdesi

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Beşiktaş'ta kırmızı kart cezası sona eren Hugo Almeida ile tedavisi tamamlanan Sivok'un Fenerbahçe maçı kadrosuna alınması bekleniyor.

Spor Toto Süper Final'in 4. haftasında yarın saat 20.00'da Fi Yapı İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu akşam yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Siyah-Beyazlı takımda sakatlığı süren Necip müsabakada görev yapamayacak. Ayrıca babasının vefatı nedeniyle ülkesi Portekiz'e giden Bebe de kadroda olamayacak. Tedavisi tamamlanan Sivok'un ve üç maçlık kırmızı kart cezası sona eren Almeida'nın 18 kişilik maç kadrosunda yer almaları bekleniyor.

Teknik direktör Havutçu'nun takımını Fenerbahçe karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:

Rüştü, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Veli, Fernandes, Simao, Quaresma ve Almeida.
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynadığı ilk üç maçını kaybeden Beşiktaş 28 puan ile son sırada yer alıyor. İkinci sıradaki Fenerbahçe'nin ise 43 puanı var.

İki takım arasında 28 Kasım 1924 tarihinde, Fenerbahçe'nin 4-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabette 88 yıl geride kaldı. Bugüne dek oynanan 331 mücadelenin 120'sini Beşiktaş, 125'ini Fenerbahçe kazanırken, 86 karşılaşma berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Siyah-Beyazlıların toplam 418 golüne, Sarı-Lacivertli takım 452 golle karşılık verdi.

İki takım arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan mücadelesi 2-2 eşitlikle sonuçlanmış, ikinci yarıda Şükrü Sadaçoğlu Stadı'ndaki müsabaka ise Sarı-Lacivertli ekibin 2-0 üstünrlüğü ile sonuçlanmıştı. 29 Nisan'da oynanan Süper Final'in ilk maçında da Fenerbahçe-Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmişti.



İlgili Konular » Süper LigBeşiktaşHugo Almeidadiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Hangi gölsünüz?
Uyuduğunuz oda nasıl olmalı?





Devam